Početna » Slajder » VSS odlikovan Sretenjskim ordenom drugog stepena

VSS odlikovan Sretenjskim ordenom drugog stepena

vss-logo

Na današnjoj svečanosti povodom Dana državnosti, u Predsedništvu Srbije, Vaterpolo savez Srbije je odlikovan je Sretenjskim ordenom drugog stepena za naročite zasluge za Republiku Srbiju i njene gradjane.

Predsedniku VS Srbije Miloradu Krivokapiću odlikovanje je uručio predsednik Srbije Tomislav Nikolić. U obrazloženju za dodelu velikog pritnanja je rečeno:

Vaterpolo savez Srbije je izuzetnim trudom u stvaranju kvalitetnih uslova za rad sportistima i reprezentativcima doprineo da vaterpolo reprezentacija Srbije postigne vrhunske rezultate i afirmaciju Republike Srbije na međunarodnom planu. Vaterpolo reprezentacija je ostvarila 207 pobeda, osvojila 13 zlatnih, četiri srebrne i pet bronzanih medalja.Vaterpolo savez Srbije odlikovan je Sretenjskim ordenom drugog stepena za naročite zasluge za Republiku Srbiju i njene gradjane za ostvarene izuzetne rezultate u sportskim delatnostima.

Jedan komentar

  • Za ovo priznanje najmanje je zasluzno sadasnje rukovodstvo saveza sa Krivokapicem ,Avramovićem i Marijanom na celu.Ovo je SNS nagradio svoje clanove!!!!

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.