O nama

logovv

Portal Vaterpolo vesti počeo je sa radom 17. oktobra 2012. godine. Najposećeniji je kada je u pitanju vaterpolo i jedan je od retkih sajtova koji prati ovaj trofejni sport.

Pratimo Regionalnu ligu, sva domaća, evropska i reprezentativna takmičenja, ženski vaterpolo, mlađe kategorije i strana prvenstva, pogotovu ona u kojima igraju vaterpolisti iz Srbije. Naš sajt je objavio skoro 4000 vesti, uradio veliki broj intervjua i popularan je među klubovima i sportistima, pa Vaterpolo vesti u proseku imaju više od 2000 posetilaca dnevno.

Izveštavali smo sa nekoliko takmičenja, među kojima su i fajnal-for Lige šampiona u Beogradu 2013, fajnal-siks Lige šampiona u Budimpešti 2016. i 2017, Evropsko prvenstvo u Budimpešti 2014. godine, Evropsko prvenstvo u Beogradu 2016. i Svetsko prvenstvo u glavnom gradu Mađarske 2017. godine.

Vaterpolo vesti se bave i promocijom vaterpolo opreme marke Keel, čiji je suvlasnik reprezentativac Srbije Andrija Prlainović. U našem Web Shop-u možete naručiti kupaće gaće koje koriste i reprezentativci Srbije, kao i vaterpolisti Partizana, Radničkog i mnogih drugih klubova širom Srbije i Evrope.