Početna » O nama

O nama

logovv

Portal Vaterpolo vesti počeo je sa radom 17. oktobra 2012. godine. Najposećeniji je srpski portal kada je u pitanju vaterpolo i jedan je od retkih sajtova koji prati ovaj trofejni sport.

Pratimo Regionalnu ligu, sva domaća, evropska i reprezentativna takmičenja, ženski vaterpolo, mlađe kategorije i strana prvenstva, pogotovu ona u kojima igraju vaterpolisti iz Srbije. Naš sajt je do sada objavio skoro 6000 vesti. Izveštavali smo sa više velikih takmičenja, među kojima su i fajnal-for Lige šampiona u Beogradu 2013, fajnal-siks Lige šampiona u Budimpešti 2016. i 2017, Evropsko prvenstvo u Budimpešti 2014. godine, Evropsko prvenstvo u Beogradu 2016. i Evropsko prvenstvo u Barseloni 2018. godine, kao i Svetsko prvenstvo u glavnom gradu Mađarske 2017. godine.

Vaterpolo vesti se bave i promocijom vaterpolo opreme marke Keel, čiji je suvlasnik reprezentativac Srbije Andrija Prlainović. U našem Web Shop-u možete naručiti kupaće gaće koje koriste i reprezentativci Srbije, kao i vaterpolisti Partizana, Radničkog, Vojvodine, Novog Beograda…

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.