Početna » Slajder » VSS i klubovi se zalažu za nastavak takmičenja

VSS i klubovi se zalažu za nastavak takmičenja

Sastanak vaterpolo klubova
(Foto: ritamgrada.rs)

U Kući vaterpola danas je održan sastanak čelnika saveza (predsednik Jelenić, generalni sekretar Marijan, izvršni direktor Đorđević, komesar za takmičenje Perišić) i predstavnika klubova Super lige.

Analizirana je trenutna situacija i donet je zaključak da su svi za nastavak takmičenja u predvidjenom formatu uz naravno potpunu sigurnost kada je u pitanju zaštita od korona virusa. U narednim nedeljama, u zavisnosti od razvoja situacije, VSS će doneti konkretne odluke vezane za sudbinu takmičenja.

Što se tiče mladjih kategorija takodje je izražena spremnost da ukoliko kompletna situacija to dozvoli mogu da se organizuju takmičnja ali ostaje da se vidi u kom formatu.

Konstatovano je da postoje objektivni problemi vezani za situaciju u kojoj su klubovi ostali bez očekivanih prihoda kao i sa terminima početka rada bazena.

– Stav Radničkog je uvek da se igra i nadamo se da ćemo uspeti da završimo sezonu. Takođe, jako je bitno i da mlađe selekcije odigraju svoje mečeve, ali će i tu sve zavisiti od situacije sa bazenima i sa epidemijom koronavirusa. Uz takmičarske mečeve važna nam je i ona druga strana koja se tiče bezbednosti i zdravlja svih aktera – rekao je direktor vaterpolista Radničkog, Jugoslav Vasović.

Keel kupaće gaće

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.