Početna » Slajder » VSS odložio sva takmičenja za mlađe kategorije

VSS odložio sva takmičenja za mlađe kategorije

Vaterpolo savez Srbije
Vaterpolo savez Srbije

Vaterpolo savez Srbije, u skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije o donošenju novih mera u cilju suzbijanja Korona virusa (COVID-19) od 11.03.2020. godine, odlaže sva takmičenja mlađih takmičarskih kategorija do daljnjeg.

Vaterpolo savez Srbije će pratiti i slediti sve odluke i preporuke Vlade Srbije i nadležnih državnih organa Republike Srbije i u skladu sa njima će doneti odluku o nastavku takmičenja mlađih takmičarskih kategorija uz blagovremenu informaciju svim klubovima članovima Vaterpolo saveza Srbije.

Takođe su otkazane i sve utakmice Lige šampiona i Kupa Evrope u narednih mesec dana.

Keel kupaće gaće

3 komentara

  • au…ionako je bas poseceno !!!! kakva mera,svaka cast na mudrosti i snaznoj odluci VSS.cirkus.

  • Postovana gospodo, najskrenije i najdublje verujem da bi zdravlje svih aktera vaterpolo utakmica moralo biti na prvom mestu. Stoga sam misljenja da su sva sportska takmicenja morala biti odlozena. Pri donosenju odluka o nastavku takmicenja u I – A i I – B lige imorali ste povesti racuna i o tome da Vaterpolo klubovi koji se po vasoj odluci moraju takmiciti, imaju ogromnu odgovornost kako prema igracima tako i prema njihovim porodicama. Takodje sam i misljenja da ste morali imati u vidu i to da se svuda u svetu odlazu vrhunske sportske manifestacije iz razloga predostroznosti i zastite svih posrednih i neposrednih aktera ali ni to nije dovoljno da nas upozori da je zdravlje ipak na prvom mestu i iznad sportskog rezultata.

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.