Početna » Zanimljivosti » Saopštenje igrača VK Partizan: Uslovi su katastrofalni, ukinuta nam je ishrana

Saopštenje igrača VK Partizan: Uslovi su katastrofalni, ukinuta nam je ishrana

Vaterpolisti Partizana
(Foto: www.facebook.com/WaterpoloPartizan)

Vaterpolisti Partizana su brzo odgovorili direktorki kluba.

Igrači Vaterpolo kluba Partizan, koji su dobili slobodu da pronađu drugi klub u januarskom prelaznom roku, pre nekoliko dana su u Žurnalu rekli šta se dešavalo u prethodnim nedeljama, ali je već dan kasnije svoju stranu priče ispričala i direktorka kluba, Tatijana Rakas. Međutim, danas su se ponovo oglasili Nikola Radonjić, Nikola Radulović i Filip Radojević, koji su putem društvenih mreža istakli da direktorka želi da manipuliše i obmanjuje oko ugovornih obaveza, da je situacija u klubu katastrofalna i da je ispisnicu dobio još jedan vaterpolista.

Ovim putem želimo da obavestimo javnost oko iznošenja lažnih činjenica direktorke Tatijane Rakas kojima želi da manipuliše i obmanjuje oko naših ugovornih obaveza. Povodom izjave da tri igrača (Radonjić, Radulović, Radojević) vaterpolo kluba Partizan na mesečnom nivou koštaju klub 8.000 evra ovim obaveštenjem želimo da demantujemo reči Tatijane Rakas. Primanja, nas, trojice otpuštenih igrača nisu osam hiljada evra kako je to navela direktorka kluba, već su mesečna primanja svakom od nas trojice po 1000 evra, POD USLOVOM da platu primimo, a već smo naglasili da smo u poslednje tri godine primili četiri plate. Treba napomenuti da vaterpolisti platu ne primaju 12 meseci, kao što primaju svi zaposleni ljudi, nego 10 meseci koliko i traje klupska sezona, pa se vrlo lako može izvesti računica koliko mi u stvari koštamo klub. Ishrana je po ugovoru obezbeđena u restoranu koji odredi klub. Nakon svega što se izdešavalo u proteklih par dana, celoj ekipi je ukinuta ishrana u tom istom restoranu koji je klub odredio.

Voda na bazenu je hladna, škola vaterpola takođe na ovaj način ispašta. Uslovi su katastrofalni. Roditelji ispisuju decu zbog hladne vode i ovim načinom i pod ovim uslovima ne može da se ojača škola vaterpola kako kaže direktorka. Kad se sve sabere glavni razlog našeg otpusta nije naša cena jer mi taj novac po ugovoru nismo ni primili, niti smo igrali za pare niti nam je glavni motiv igranja za Partizan bio novac, već je glavni razlog našeg teranja iz kluba upravo taj što kao ekipa nismo hteli da se povinujemo urušavanju Partizana. Ogroman pritisak je vršen pred samu skupštinu što je već rečeno u Žurnalu i sve ono što smo izjavili u Žurnalu je jedina istina. Od početka priprema za ovu sezonu, znači od neke polovine avgusta, primili smo samo jednu platu i to neposredno pred skupštinu tako da je apsurdno govoriti da mi koštamo klub osam hiljada evra na mesečnom nivou i da su to razlozi zbog koga smo isterani. Međutim, svemu ovome se ne nazire kraj niti svetlo na kraju tunela jer je sinoć otpušten još jedan naš saigrač Aleksandar Radanovic i postavlja se pitanje da li treba cela ekipa, zbog jedinstva i samovolje rukovodioca, da doživi istu sudbinu.

Svima nama je Partizan u srcu, i smatramo ga kao naš dom, i najmanji problem je da mi napustimo klub zarad boljitka Partizana, ali činovima direktorke i tročlane komisije u poslednje vreme postavlja se pitanje koji je njihov cilj?„, navodi se u saopštenju igrača Nikole Radonjića, Nikole Radulovića i Filipa Radojevića, koje je objavljeno na jednoj od dve zvanične stranice VK Partizan.

7 komentara

 • Da je vise ovakvih momaka a manje BOLESNIH UMOVA .. .gde bi nam bio kraj….
  Momci svaka vam cast,položili ste jedan od ispita zivota. Pokazali ste kako bi mi stariji trebali da se ponašamo. Niste izgubili dostojanstvo ,a bogami ni obraz…
  Nadam se da ima Jos pametnih ljudi u ovoj zemlji koji vole PARTIZAN….I da vas necemo ostaviti na cedilu i dozvoliti da se IKONA svetskog Vaterpola toliko unizi.
  A Direktorka u penziju sto pre.
  Moramo da pokažemo i dokažemo bolesnim umovima da je PSRTIZAN ZIVOT… a ne posao kao sto je direktorki.

 • Ovi mladi momci su svojim hrabrim istupanjem zaslužili da se učini što god je potrebno da bi se spasio Partizan . Oni vole svoj klub , a ne oni koji su ga čerupali i očerupali do kraja.
  Treba da se reaguje što pre , dok ne bude kasno . VK Partizan je bio temelj i zaštitni znak reprezentacije i ako nestane biće to užasan udarac za srpski vaterpolo .
  Valjda postoji način da se gospođa direktorka otera ? Nije stavila tapiju na fotelju ? Velika je sramota što je uopšte dospela na to mesto , s obzirom koliko ima putera na glavi . Čitam pre neki dan o tome i čudim se kako nije sa takvim „zaslugama“ odavno u prugastom ? A ona vedri i oblači u Partizanu ?

  • Pa očerupali su ga pre svih Šoštar i prethodne uprave. Neka mi neko objasni kako je napravljen dug od 6 mil. evra? Imali su bazen koji nisu plaćali već su čak po potrebi i iznajmljivali termine drugim klubovima, izdavali lokale u SC, nisu plaćali račune za struju, vodu i dr. pa u vreme kada su na vlasti bili neki drugi koji su im bili naklonjeni pravili dogovore o otpisu duga i sl. Dobar deo igrača u skorijoj prošlosti dovodili su jer su imali najveći uticaj u VSS i rukovodstvu reprezentacije, ti igrači su nalazili svoj interes da dolaze jer su videli svoj prosperitet u klubu koji je važio kao najveći, ali i odakle su bili najbliži reprezentaciji, a onda odjednom podatak da se bivšim igračima duguje najveći deo od te sume od 6 mil. evra duga kluba!!! E pa Šole….stvarno ga pretera!!! A i sada se mogu čuti njegovi komentari u stilu “Držte lopova!!!“ Ovim momcima svaka čast, igrati toliko vremena bez plate a imati ugovor koji klub ne poštuje je za svaku pohvalu. Vidi se da su zaista igrali iz ljubavi a ne zbog novca, ali ne treba da dozvole da ih bilo ko gazi.

 • Kada čitate ovaj tekst i sve tekstove o partizanu i uslovima u kojima igrači u prvom timu treniraju a tek mladje kategorije… namerno kažem a tek mladje kategorije jer prvi tim nekada i dobije toplu vodu a mladji retko. A pored problema sa toplom vodom u mladim kategorijama ima i više muke i problema kao neverovatno nepoštovanje i ponižavanje RODITELJA i njihove dece od strane trenera pa i uprave. Zapitam se da li je to uopšte ljubav prema partizanu ili čist interes da se bude u tom klubu pa čak i po cenu detetovog zdravlja, kako fizičkog zdravlja tako i psihičkog? Jer i ti prvotimci su nekada bili deca koju su RODITELJI upisali i do skoro vodili na tu prljavu Banjicu i ubedili ih da je to najbolje za njih. I da treba da vole vk partizan i ako on ne brine za njih. I tako ih zarazili. Ovo važi za period od 2011, 2012 pa na ovamo kada je sve još počelo. Izgleda nije ni ljubav ni interes u pitanju već kompleksi RODITELJA i problemi u glavi koji su preneti na decu. A ljubav prema partizanu je opravdanje pred svima zašto se sve to trpi. Ko voli vaterpolo ne mora da voli partizan. Vaterpolo postoji i u Vojvodini i u Starom gradu i u Šapcu i u Beograd 011 i u Radničkom itd. Evo vam prilike RODITELJI i opravdanja da odete iz partizana i da donesete pravu odluku za vas i vaše dete pa vi nastavite i dalje da volite partizan. Volim partizan ali ne treniramo u njemu. Na prvom mestu su deca pa sve ostalo.

  • Cope ima roditelja kompleksa da,ali ti si promašio temu. I tacno je da Vaterpolo niti je poveo,a niti ce se zabraniti na Banjici. Da bi prebacio dete u Vojvodinu Nis,Radnicki…slozices se da to tako lako ne moze da se uradi. A kada Pricamo o ovim momcima,ovde nije samo Rec o samovolji direktorke i njenim Lazina,sto ni pas ne bi mogao da proguta sa sve maslom,nego sto se ona pravi dobra Vila. Otpusta igrace zarad spasavanja kluba. Struku je izgubila,ne moze da nade trenera za prvi tim,NIKO NECE DA SE PRIHVATI. kako posle ovih desavanja i da se prihvati….treba da pravi tim i strategiju sa nekim ko ne zna ni da pliva a ne da razume sta bi joj trener pricao. Ako ona ostane Partizan ispada u drugu ligu,i vratove se u prvu tek kada bude ponovo doveo igrace ,jer da svojom slikom nece novi,JER JE VISE I NEMA….to je davno prošlo vreme. A ovo sto radi ovim momcima u sred sezone,nema ni stila ni ukusa,to Partizan nikada nije radio,nego je pomagao svojim igracima da probaju klub. Ali ja se iskreno nadam da ovaj MONSTRUM si dobri i pošteni Bradajic NECE JOS DUGO.

   • Poštovani ljubitelju vaterpola hvala na pažnji. Ovo što sam napisao se ne odnosi samo na ovu temu iz naslova već na sve teme oko partizana. Moj stav je zasnovan na svim naslovima do sad i komentarima roditelja. A što se teme tiče mislim da se ovi momci koriste da bi se u javnosti našao krivac za ono što se dešava u vk partizan mnogo pre nego je krivac i došao u isti. Šoštar koristi ljude kao čarape. Ovo sve samo njemu ide u korist da još na kraju ispadne žrtva. Jer dok je on bio na čelu kakav takav partizan je postojao a posle njega ništa. Čista manipulacija sa svima od strane jednog čoveka, svi su pioni u ovoj partiji šaha.

 • Ponašate se kao žene koje trpe nasilje u porodici. Jer tako vi zovete partizan „porodica“. A u nasilju u porodici deca ispaštaju najviše. Probudite se ako ne zbog sebe onda zbog svoje dece. Da sutra oni ne bi bili žene nasilja u sistemu kao što ste sada vi.

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Zinzino

Proizvodi

Svetsko prvenstvo u Mađarskoj

Grupa A
SelekcijaUPNIGRB
Mađarska2200+184
Gruzija2101+32
Crna Gora2101-32
Brazil2002-180
Grupa B
SelekcijaUPNIGRB
Grčka2110+113
Hrvatska2110+43
Japan2101-102
Nemačka2002-50
Grupa C
SelekcijaUPNIGRB
Španija2200+434
Italija1100+182
Kanada1001-170
Južna Afrika2002-440
Grupa D
SelekcijaUPNIGRB
Srbija2200+54
SAD2101-52
Australija2101+92
Kazahstan2002-190