Početna » Zanimljivosti » VK PARTIZAN: Smenjen Aleksandar Šoštar i svi članovi Upravnog odbora

VK PARTIZAN: Smenjen Aleksandar Šoštar i svi članovi Upravnog odbora

Aleksandar Šoštar
Aleksandar Šoštar

Velike promene u Vaterpolo klubu Partizan.

Vaterpolo klub Partizan putem saopštenja obavestio je javnost da je na vanrednoj sednici Skupštine kluba, održanoj 02.12.2019. u 18h  u prostorijama Kluba sportista JSD Partizan u Humskoj 1, kojoj je prisustvovalo 22 od 38 članova Skupštine, smenjen Predsednik Skupštine Zoran Avramović, Predsednik Kluba i Upravnog odbora Aleksandar Šoštar kao i svi članovi Upravnog odbora.

Sednicu je na samom početku napustio Predsednik Skupštine Zoran Avramović kao i deo članova Skupštine, a kako je Skupština i pored njihovog napuštanja zadržala kvorum, sednica je nastavljena pod rukovođenjem izabranog radnog predsedništva. Na sednici su podneti svi raspoloživi izveštaji o radu kluba, a na kraju je sprovedeno glasanje o poverenju svih rukovodećih organa Kluba.

Do izbora novih organa, koji su danas razrešeni, klubom će upravljati posebna skupštinska komisija, navodi se u saopštenju crno-belih.

8 komentara

 • napokon.znam da neće doći bolji jer se u Srbiji gleda samo liččni interes ali neka se menja što ne valja.gore od ovoga, može samo da se ugasi klub.vaterpolo je ionako na najnižem nivou do sada.ako ne bude promena čitavog sistema …nema od vaterpola ništa da dodje Sveti Petar.

 • Baš me raduju ove promene u Partizanu . Posebno mi je drago to što odlazi dežurna narikača . Kako je bedno izgledalo kada Šoštar zakuka iz sveg glasa kako nemaju ni za mazut ! Imati ceo SPORTSKI CENTAR na raspolaganju , a pasti na tako niske grane je bila prava veština . Ispada da je lakše bilo klubovima koji zakup bazena plaćaju na minut , nego Partizanu koji bazenom raspolaže . Da nije tužno , bilo bi smešno ! Meni to ostavlja utisak da je neko bio dugih prstiju ?!
  A kada su počeli da za stanje u Partizanu krive druge , to je bio vrh bezobrazluka ! Na delu je bila jedna odvratna manipulacija i prebacivanje sebe u poziciju žrtve iz pozicije krivca . Srećom nisu uspeli u prljavoj nameri .
  I na kraju , kada se setim olindrane Banjice i kako me je bilo sramota njihove sramote . Bilo je to posebno izraženo kada su dolazili klubovi sa strane , pa dođu i njihovi navijači , i sa zgražavanjem bace pogled u one poluodvaljene ploče na krovu koje su mogle svakog momenta da padnu i nekog ubiju . Dolazak na utakmice je tada bio kao ruski rulet . Da Beograd ne može da ima nekoliko pristojnih bazena , grad-regionalna metropola ? Da ne može da sredi stanje u trofejnom klubu ?
  Ovaj potez govori da je prevladao zdrav razum i da ima nade za Partizan ! A Šoštar , i takvi kao on , što dalje od sporta !

 • Čista politika, sistematski je uništavan klub od strane grada i države, e čestitam Vam napokon ste uspeli…

  • Upravo ono o čemu sam pisala . Manipulacija uprave Partizana ! Vi očigledno na Banjcu niste dolazili i videli onaj horor !

   • Pitanje za administratora. Gde se ovo izgubi sa sajta?
    Stranica 390 od 658 – Vesti iz vaterpolo … – Vaterpolo vesti
    https://www.vaterpolovesti.com › page
    – Translate this page
    Selektor Vujasinović pozvao 36 igrača na mini pripreme. Savezni selektor za mlađe … Pukla vodovodna cev na Banjici, Vujasinović otkazao treninge. Hladna voda na Banjici primorala je stratega vaterpolista Partizana Vladimira Vujasinovića.

  • Sve sam svojim očima videla ! najjači utisak na mene su ostavila lica ljudi koji bi dolazili sa strane i zgražavali se nad onim što vide .
   A i logika me dobro služi ! Usput , čula sam dosta toga od momaka koji su trenirali u Partizanu ! Znači , sve što sam napisala je na jakim temeljima !

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace