Kamp vodenih sportova „Number one“ ugostio decu sa KiM

Deca sa Kosova na vaterpolo kampu

(Foto: Kamp Number one)

Zahvaljujući saradnji Kancelarije za Kosovo i Metohije i kampa „Number one“ u Pančevu, gosti kampa treću godinu zaredom bili su mališani iz južne pokrajine.

Deca su u proteklih osam dana savladala tehniku plivanje, otrkila tajne vaterpola, a imala su i priliku da se upoznaju sa legendama našeg najtrofejnijeg spora Deca su pored sjajnih treninga imala priliku i da upoznaju svoj glavni grad, Beograd, tako da su za osam dana obišla: Kalemegdan, Avalski toranj, Hram Svetog Save, stadion „Rajko Mitić“, Vojni muzej, Prirodnjački muzej, muzej Iluzija i muzej Nikole Tesle. Projekat je podržao i grad Pančevo.

Deca su sjajna! Cilj je ispunjen, jer su svi naučili da plivaju. Radujemo se nastavku saradnje sa kancelarijom za Kosovo i Metohiju kao i sa opštinom Gračanicom. Posebno bih se zahvalio Vladiki Stefanu Sariću i sveštenstvu Hrama Svetog Save. Vaterpolo klub „Vind sport“ ugostio je decu na bazenu, gde smo zajedničkim snagama naučili osnovne tehnike vaterpola. Vidimo se i u sezoni 4 sa novim programima i inovacijama – istakao je kordinator kampa, Nikola Rađen.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.