Početna » Slajder » Rađen: Cilj nam je da ta deca postanu šampioni u životu

Rađen: Cilj nam je da ta deca postanu šampioni u životu

Rađen i Prlainović, Kamp Number One 2019
(Foto: facebook.com/kampvodenihsportova)

Uspešno je završen treći Kamp Number one u Pančevu.

Nekadašnji reprezentativac Srbije i igrač Crvene zvezde, Nikola Rađen, zatvorio je treću sezonu kampa za vodene sportove u Pančevu koji obuhvata plivanje, sinhrono plivanje i vaterpolo. a u tome su mu pomogli Igor Milanović, Bojan Lazić, braća Pijetlović, Duško i Gojko… U ponedeljak je Rađen okupio  vrhunske trenere i svetske šampione na gradskom bazenu, gde je sa decom iz celog sveta organizovao druženje i završnu utakmicu.

Uz podršku opštine ovog mesta i gradonačelnika Saše Pavlova, Nikola je obezbedio zavidni tretman, te je sa svojim vrhunskim timom dvaput dnevno trenirao mališane, koji su se jednom nedeljno smenjivali u grupama na bazenu u trajanju od mesec dana.

Igor Milanović, Kamp Number One 2019
(Foto: facebook.com/kampvodenihsportova)

On je ponosan na svoj doprinos i obećava veliki uspeh učesnicima kampa, od kojih stvara buduće šampione.

Negovali smo ideju da aktivni sportisti utiču na poziv dece na kampu, kao i da oni budu glavni promoteri sporta. Nebitno je da li je to vaterpolista, fudbaler, košarkaš, odbojkaš, bitno je da deca upoznaju svog idola sa TV-a i da rade s njim uživo na kampu. Cilj nam je da ta deca postanu šampioni u životu, a sport im daje veliku mogućnost za to – kaže Rađen za Žurnal i dodaje da je ovogodišnja sezona oborila rekor posećenosti polaznika iz celog sveta:

Pojačao se broj dece u odnosu na prethodne dve godine i uspeli smo da nadmašimo sva očekivanja jer je na kampu boravilo preko 170 klinaca iz svih krajeva, što je za svaku pohvalu. Ponosan sam što smo dobili dečake sa Novog Zelanda, Amerike i Kanade, koji su preleteli pola planete da bi bili sa nama. Lepo je imati takve goste koji nam ukazuju poverenje i kući odu zadovoljni. Prema njima smo se poneli kao pravi domaćini, tako da im je to bilo jako zanjmljivo. Nisu verovali da se kod nas toliko trenira, da se mmogo jede, da nam je klopa fenomenalna, da su nam izlasci vrhunski.

Duško Pijetlović, Kamp Number One 2019
(Foto: facebook.com/kampvodenihsportova)

S druge strane, Rađenov kum i kolega Duško Pijetlović tokom protekle tri godine imao je punu podršku na kampu.

Sjajno smo se proveli na kampu. Lično mi je bolje što se održao u Pančevu nego u Vrnjačkoj banji iz više razloga, a jedan je svakako što je bliže gradu pa sam mogao češće da dolazim. Trudio sam se da budem tu sa decom i radim jer im ipak mnogo znači kada je sa njima neko iz reprezentacije i priča iz prve ruke sve što ih interesuje. Pored fizičkog napora imali smo i radionice gde smo im davali milion saveta. Znate, kada klinci dođu umorni i pospani sa treninga, opet imaju toliko pitanja, što znači da ih sve zanima i to je obostrani uspeh – rekao je Pijetlović za Žurnal.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.