Savić i zlatni vaterpolisti posetili Kamp vodenih sportova u Vrnjačkoj Banji

Vaterpolisti na Kampu vodenih sportova

(Foto: Kamp vodenih sportova „Number one“)

U Vrnjačkoj Banji se od sredine jula održava Kamp vodenih sportova „Number one“.

Nikola Rađen je i ove godine na sjajan način promovisao vaterpolo, a domaćin Kampa vodenih sportova ovog leta je Vrnjačka Banja. U prethodnim nedeljama sa mladim vaterpolistima su se družili brojni gosti kampa, među kojima su i vaterpolisti Radomir Drašović i Gavril Subotić, a posle osvanja bronze na SP i kraćeg odmora, Vrnjačku Banju su posetili i zlatni vaterpolisti, odnosno selektor Dejan Savić i legendardni igrač i trener, Igor Milanović.

Sa polaznicima kampa u sredu i četvrtak su se družili Filip Filipović, Duško i Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović i Sava Ranđelović. Malo je reći da su mališani bili oduševljeni ovom jedinstvenom prilikom da vide kako rade i igraju vrhunski igrači, a najveći utisak na njih je ostavio Dejan Savić, koji im je dao pregršt zlatnih saveta.

Dejan Savić, Kamp vodenih sportova "Number one"

(Foto: Kamp vodenih sportova „Number one“)

Selektor Savić je rekao:

Ovakvi događaji su izuzetni, pogotovo u ovom momentu srpskog vaterpola. Deca imaju privilegiju da se druže sa olimpijskim šampionima i na neki način, ne samo da uče na treningu veštinu vaterpola, već da ih pitaju i razne stvari iz života, te mislim da je to sveobuhvatna edukacija. U prethodnim godinama smo imali razna dešavanja i gledali smo kroz humanitarne akcije da promovišemo ovaj sport i mislim da je to dovoljan razlog da se organizuju ovakve manifestacije za mlađe kategorije – rekao je Savić i dodao:

Sigurno da je ovo vrhunska stvar i mislim da to treba da se održava svake godine i da bude još masovnije.

Igor Milanović je dodao:

Došli smo da podržimo ovaj divni kamp u Vrnjačkoj Banji. Ova ideja je sama po sebi odlična i meni je još veće zadovoljstvo da budem tu sa zlatnim momcima. Kampovi su sada izvor jednog obrazovanja i moderno je da se u svetu organizuju. Ovo je najbolji kamp koji je održan. Bio sam organizator nekoliko kampova, ali ovo je odlično odrađeno.

You may also like...

1 Response

  1. Stankovic Ivan kaže:

    Super je organizovano. Ja zivim u Holandiji . i zbog toga kamp vodenih sportova kosta 530 umesto 275 evra. Niko mi nije objasnio zasto . Mogao sam ja sina da prijavim i sa srpske adrese i da uplatim novac iz Srbije , ali mi je malo muka od vecitog „muvanja“ da bi se izborio za nest u Srbiji.
    Zao mi je sto mi sin nije bio na kampu i video nase sampione i nesto novo naucio, ali naucio je bar kako do sve funkcionise u nasoj domovini. Besplatno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.