Savić i zlatni vaterpolisti posetili Kamp vodenih sportova u Vrnjačkoj Banji

Vaterpolisti na Kampu vodenih sportova

(Foto: Kamp vodenih sportova „Number one“)

U Vrnjačkoj Banji se od sredine jula održava Kamp vodenih sportova „Number one“.

Nikola Rađen je i ove godine na sjajan način promovisao vaterpolo, a domaćin Kampa vodenih sportova ovog leta je Vrnjačka Banja. U prethodnim nedeljama sa mladim vaterpolistima su se družili brojni gosti kampa, među kojima su i vaterpolisti Radomir Drašović i Gavril Subotić, a posle osvanja bronze na SP i kraćeg odmora, Vrnjačku Banju su posetili i zlatni vaterpolisti, odnosno selektor Dejan Savić i legendardni igrač i trener, Igor Milanović.

Sa polaznicima kampa u sredu i četvrtak su se družili Filip Filipović, Duško i Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović i Sava Ranđelović. Malo je reći da su mališani bili oduševljeni ovom jedinstvenom prilikom da vide kako rade i igraju vrhunski igrači, a najveći utisak na njih je ostavio Dejan Savić, koji im je dao pregršt zlatnih saveta.

Dejan Savić, Kamp vodenih sportova "Number one"

(Foto: Kamp vodenih sportova „Number one“)

Selektor Savić je rekao:

Ovakvi događaji su izuzetni, pogotovo u ovom momentu srpskog vaterpola. Deca imaju privilegiju da se druže sa olimpijskim šampionima i na neki način, ne samo da uče na treningu veštinu vaterpola, već da ih pitaju i razne stvari iz života, te mislim da je to sveobuhvatna edukacija. U prethodnim godinama smo imali razna dešavanja i gledali smo kroz humanitarne akcije da promovišemo ovaj sport i mislim da je to dovoljan razlog da se organizuju ovakve manifestacije za mlađe kategorije – rekao je Savić i dodao:

Sigurno da je ovo vrhunska stvar i mislim da to treba da se održava svake godine i da bude još masovnije.

Igor Milanović je dodao:

Došli smo da podržimo ovaj divni kamp u Vrnjačkoj Banji. Ova ideja je sama po sebi odlična i meni je još veće zadovoljstvo da budem tu sa zlatnim momcima. Kampovi su sada izvor jednog obrazovanja i moderno je da se u svetu organizuju. Ovo je najbolji kamp koji je održan. Bio sam organizator nekoliko kampova, ali ovo je odlično odrađeno.

Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

You may also like...

1 Response

  1. Stankovic Ivan kaže:

    Super je organizovano. Ja zivim u Holandiji . i zbog toga kamp vodenih sportova kosta 530 umesto 275 evra. Niko mi nije objasnio zasto . Mogao sam ja sina da prijavim i sa srpske adrese i da uplatim novac iz Srbije , ali mi je malo muka od vecitog „muvanja“ da bi se izborio za nest u Srbiji.
    Zao mi je sto mi sin nije bio na kampu i video nase sampione i nesto novo naucio, ali naucio je bar kako do sve funkcionise u nasoj domovini. Besplatno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.