JUNIORI, PRIJAVITE SE: Keel Kup za 17-godišnjake u Odžacima

Keel Kup 2017, Ada Ciganlija

(Foto: Studio Keel)

Keel Kup Junior, turnir u bič vaterpolu 4 na 4 za igrače do 17 godina igraće se u petak 20. jula 2018. godine.

Domaćinstvo Keel Kup Junior pripalo je mestu Odžaci u Vojvodini, a turnir koji će trajati jedan dan je najava petog po redu Keel Kupa za seniore koji se ove godine igra u Beloj Crkvi 17,18. i 19. avgusta. U razgovoru sa Markom Ignjatovićem, prvim čovekom Udruženja za sport „Plavi Delfin“ iz Odžaka i domaćinom turnira saznali smo da je ova sportska manifestacija veoma važna za Odžake iz više razloga.

Motivi za prijavu Odžaka da bude domaćin turnira u vaterpolu 4 na 4 su pre svega sportske prirode, ali i u smislu turističke promocije Odžaka.
Biće to divna prilika da gledamo uživo vaterpolo utakmice na kratkom terenu po prvi put u našem mestu. Prilika i da svi učesnici upoznaju sa ovom vrstom vaterpola – rekao je Ignjatović i dodao:

Zajednički ciljevi koje smo postavili sa ljudima iz kompanije Keel, promocija vaterpola u našem mestu i bič vaterpola kod mladjih kategorija mislim da će značiti svima kada ih ostvarimo. Pre svih mladim vaterpolistima koji će učestvovati prvi put na turniru a zatim i svim gledaocima koji će prisustvovati. S obzirom da na turniru učestvuju dečaci i devojčice, obezbedili smo i pun frižider Frikom sladoleda.

(Foto: Keel)

Organizator Keel Kupa, Nenad Tomić, nam je rekao da je ova godina veoma važna kada je reč o bič vaterpolo turnirima u Srbiji.

Drago mi je što svako leto donosi nešto novo. Ovo je peta godina kako organizujemo Keel Kup. Smatramo da je važno i želimo da promovišemo najbržu varijantu vaterpola kod mlađih kategorija i devojaka. U sjajnoj saradnji sa domaćinom Markom Ignjatovićem, organizujemo turnir Junior Keel Kup Odžaci, u trajanju od jednog dana. Kotizacija je 5000 RSD po ekipi i imaju pravo da se prijave igrači do 17 godina kao i devojke do 18 godina.

Tomić je dodao detalje vezane za prijavu:

  • Ekipa broji sedam igrača, četiri u polju (tri i golman) i tri rezerve.
  • Teren je 15 x 10 metara.
  • Kotizacija po ekipi je 5000 dinara
  • Prijave se mogu poslati na mejl adresu keel.serbia@gmail.com, dok sva pitanja možete postaviti na broj telefona 062 22 60 35.
Podeli sa prijateljimaShare on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.