JUNIORI, PRIJAVITE SE: Keel Kup za 17-godišnjake u Odžacima

Keel Kup 2017, Ada Ciganlija

(Foto: Studio Keel)

Keel Kup Junior, turnir u bič vaterpolu 4 na 4 za igrače do 17 godina igraće se u petak 20. jula 2018. godine.

Domaćinstvo Keel Kup Junior pripalo je mestu Odžaci u Vojvodini, a turnir koji će trajati jedan dan je najava petog po redu Keel Kupa za seniore koji se ove godine igra u Beloj Crkvi 17,18. i 19. avgusta. U razgovoru sa Markom Ignjatovićem, prvim čovekom Udruženja za sport „Plavi Delfin“ iz Odžaka i domaćinom turnira saznali smo da je ova sportska manifestacija veoma važna za Odžake iz više razloga.

Motivi za prijavu Odžaka da bude domaćin turnira u vaterpolu 4 na 4 su pre svega sportske prirode, ali i u smislu turističke promocije Odžaka.
Biće to divna prilika da gledamo uživo vaterpolo utakmice na kratkom terenu po prvi put u našem mestu. Prilika i da svi učesnici upoznaju sa ovom vrstom vaterpola – rekao je Ignjatović i dodao:

Zajednički ciljevi koje smo postavili sa ljudima iz kompanije Keel, promocija vaterpola u našem mestu i bič vaterpola kod mladjih kategorija mislim da će značiti svima kada ih ostvarimo. Pre svih mladim vaterpolistima koji će učestvovati prvi put na turniru a zatim i svim gledaocima koji će prisustvovati. S obzirom da na turniru učestvuju dečaci i devojčice, obezbedili smo i pun frižider Frikom sladoleda.

(Foto: Keel)

Organizator Keel Kupa, Nenad Tomić, nam je rekao da je ova godina veoma važna kada je reč o bič vaterpolo turnirima u Srbiji.

Drago mi je što svako leto donosi nešto novo. Ovo je peta godina kako organizujemo Keel Kup. Smatramo da je važno i želimo da promovišemo najbržu varijantu vaterpola kod mlađih kategorija i devojaka. U sjajnoj saradnji sa domaćinom Markom Ignjatovićem, organizujemo turnir Junior Keel Kup Odžaci, u trajanju od jednog dana. Kotizacija je 5000 RSD po ekipi i imaju pravo da se prijave igrači do 17 godina kao i devojke do 18 godina.

Tomić je dodao detalje vezane za prijavu:

  • Ekipa broji sedam igrača, četiri u polju (tri i golman) i tri rezerve.
  • Teren je 15 x 10 metara.
  • Kotizacija po ekipi je 5000 dinara
  • Prijave se mogu poslati na mejl adresu keel.serbia@gmail.com, dok sva pitanja možete postaviti na broj telefona 062 22 60 35.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.