Saradnja VSS i Opštine Voždovac, besplatni termini za reprezentaciju na Banjici

VSS i Voždovac

(Foto: waterpoloserbia.org)

U prostorijama gradske opštine Voždovac danas je održana pres konferencija na kojoj su prisustvovali predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić, predsednik VSS Viktor Jelenić, generalni sekretar VSS Nemanja Marijan i direktor USC Voždovac Dragan Životić.

Na konferenciji je saopšteno da je opština Voždovac odlukom opštinskog veća od 1.6.2018. dodelila VSS besplatne termine za potrebe svih reprezentativnih selekcija na bazenima USC Voždovac i to šest časova dnevno, sve do 31.8.2018. Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić je na konferenciji istakao značaj pomenute odluke, kao i zadovoljstvo što će se nacionalne selekcije najuspešnijeg sporta u Srbiji pripremati baš na bazenima USC Voždovac.

Predsednik VSS Viktor Jelenić je izrazio zahvalnost opštini Voždovac i predsedniku opštine, istakavši da je ovo jedan od ključnih stvari za kontinuitet osvajanja medalja na najvećim takmičenjima i izrazio želju i nadu da će se ovaj trend koji je započela opština Voždovac nastaviti i u drugim lokalnim samoupravama , kako u Beogradu, tako i širom Srbije, jer to najtrofejniji sport i zaslužuje.

You may also like...

2 Responses

  1. ilke kaže:

    ovo ne zasluzuju sigurno.zasluzuju svoj bazen svoj mir.kao fudbalerčići .ako ti ove sitnice budu uspesi nećemo daleko sa tobom.

  2. Милан kaže:

    Што ви објављујете да би се СНС приказао као добротвор .Замислите држава дала на коришћење базен својој репрезентацији.Алал вам вера.Боље Јелинићу да си вратио и исплатио дугове играчима што си им уговором гарантовао!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.