Početna » Slajder » “Grobari Cirih” bodrili Partizan u Italiji i donirali pola miliona dinara

„Grobari Cirih“ bodrili Partizan u Italiji i donirali pola miliona dinara

Navijači Partizana u Italiji, Pro Reko - Partizan
(Foto: waterpolopartizan.rs)

Partizanovi vaterpolisti nisu u subotu u Italiji uspeli da prekinu seriju poraza u ovoj godini, ali mogu da budu zadovoljno, pošto su pružili odličan otpor jednoj od najjačih ekipa u Evropi. Crno-beli su do kraja treće četvrtine bili u igri, a u tome su im pomogli navijači, koji su stigli iz Švajcarske. „Grobari“ iz Ciriha su tokom celog meča bodrili svoje ljubimce, a posle meča su se i družili sa njima. Takođe, ova navijačka grupa uključila se u akciju za pomoć klubu donacijom od pola miliona dinara.

U klubu su rekli da će ovu donaciju iskoristiti za kupovinu osam tona mazuta, što će biti dovoljno za pet dana grejanja bazena

Izuzetno smo zahvalni navijačima iz Ciriha. Oni nisu samo navijači, vec su i članovi naše, Partizanove porodice, a porodica se ne napušta kad je najteže. Uz navijače kakvi su “Grobari Cirih” nikad nismo sami – kaže direktor Partizana Mirko Bradajić, a prenosi zvanični sajt.

Navijači iz Ciriha nisu prvi put sa crno-belima. I ranije su u svojoj organizaciji dolazili na utakmice Partizana u Evropi i pomagali klubu. Posle utakmice navijači su zajedno sa igračima i stručnim štabom otišli na večeru, gde je nastavljeno druženje uz obostranu želju da uskoro dodje do novog susreta.

Oznake

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.