Početna » Nacionalna selekcija » DANI VATERPOLO ŠAMPIONA: Karte u prodaji, prihod od ulaznica u humanitarne svrhe

DANI VATERPOLO ŠAMPIONA: Karte u prodaji, prihod od ulaznica u humanitarne svrhe

(Foto: A. Dimitrijević, ALO)

Manifestacija pod nazivom Dani vaterpolo šampiona kojom će novogodišnjim koktelom 22. decembra i revijalnom utakmicom između reprezentacije Srbije i tima sveta dan kasnije, na neki način biti sublimirani fantastični uspesi našeg vaterpolo sporta, imaće i humanitarni karakter. Odlukom rukovodstva Vaterpolo saveza sav prihod od ulaznica sa meča između reprezentacije Srbije i tima sveta, kojom će se od nacionalne selekcije na veličanstven način oprostiti Živko Gocić i Slobodan Nikić, biće uplaćen u humanitarne svrhe za pomoć petogodišnjem Andreju Petroviću koji boluje od cerebralne paralize. Karte su već u prodaji na svim poslovnicama Eventima po ceni od 300 dinara.

Na jednom mestu okupićemo sve ono najbolje što vaterpolo sport ima u ovom trentku, a sve u čast oproštaja od reprezentacije Srbije Živka Gocića i Slobodana Nikića. Verujemo da će mnogi ljubitelji ne samo vaterpola već i sporta uopšte, kao i navijači kojima su Boba i Žile kroz 13 godina u nacionalnom timu doneli mnogo radosti, poželeti da budu deo ovog istinskog spektakla i da će tribine Taša biti ispunjene do poslednjeg mesta. Želja nam je da to iskoristimo pa će sav prihod od ulaznica biti uplaćen malom Andreju Petroviću kome je pomoć zaista neophodna. Time ćemo i na human način oproštaj Gocića i Nikića učiniti još posebnijim – rekao je Nemanja Marijan, generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije.

Podsećamo, vaterpolo spektakl i duel vaterpolista Srbije koji su aktuelni evropski, svetski i olimpijski prvaci protiv ostatka sveta, zakazan je za 23. decembar od 18 sati na Tašmajdanu, a obezbeđen je i direktan prenos na RTS.

Selektor naše reprezentacije Dejan Savić poslednji put će na okupu imati kompletan sastav osvajača zlatne medalje sa Igara u Riju: Gojka Pijetlovića, Dušana Mandića, Živka Gocića, Savu Ranđelovića, Miloša Ćuka, Duška Pijetlovića, Slobodana Nikića, Milana Aleksića, Nikolu Jakšića, Filipa Filipovića, Andriju Prlainovića, Stefana Mitrovića i Branislava Mitrovića. Njima će se suprotstaviti tim sveta u sastavu: Hristos Afrudakis (Grčka), Aleksandar Ivović, Predrag Jokić, Miloš Šćepanović (Crna Gora), Marko Avramović, Slobodan Soro (Srbija), Paulo Obradović, Luka Lončar (Hrvatska), Deneš Varga, Daniel Varga, Gabor Kiš, Norbert Madaraš (Mađarska) i Lukaš Seman (Slovačka). Umesto najavljenog Mlađana Janovića koji je sprečen i neće moći da dođe u Beograd u tim sveta uvršteni su Giljermo Molina (Španija) i Pijetro Filjoli (Italija), a trener selekcije Tima sveta je Vjekoslav Kobešćak.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.