Početna » Nacionalna selekcija » Veliki međunarodni turnir za igrače do 15 godina u Beogradu

Veliki međunarodni turnir za igrače do 15 godina u Beogradu

(Foto: hvs.hr)
(Foto: hvs.hr)

U Beogradu, na bazenu SC „Banjica“, od 1. do 6. avgusta održaće se Internacionalni turnir za vaterpoliste rođene 2001. godine i mlađe, a pored domaće selekcije učestvuje još 12 reprezentacija: Rumunija, Italija, Bugarska, Gruzija, Nemačka, Mađarska, Hrvatska, Crna Gora, Slovačka, Australija, Saudijska Arabija i Malta.

Savezni trener Nenad Vasilovski odredio je igrače koji će igrati na turniru i na spisku su: Mišović (Crvena zvezda), Slavković (Partizan), Eraković (Šabac), Bojović (Radnički),Mihailović (Crvena zvezda), Rončević (Vojvodina), Ćetković (Zemun), Radović (Crvena zvezda), Branković (Partizan), Milojević (Crvena zvezda), Stanojević (Radnički), Kovačević (Zemun), Mitrović (Partizan), Marić (Vojvodina) i Bućan (Partizan). U stručnom štabu su još teneri: Mijalkovski, Božić, Filipović i Stanković.

Ekipe su podeljene u dve grupe. Srbija je u grupi „A“ sa Rumunijom, Italijom, Bugarskom, Gruzijom, Nemačkom i Mađarskom, a u grupi „B“ su Hrvatska, Crna Gora, Slovačka, Australija, Saudijska Aarabija, Malta.

Raspored Srbije

Prvo kolo (1. avgust): Srbija – Rumunija (20:10č)
Drugo kolo (2. avgust): Italija – Srbija (18:40č)
Treće kolo (3. avgust): Srbija – Bugarska (18:40č)
Četvrto kolo (4. avgust): Gruzija – Srbija (11:10č)
Peto kolo (4. avgust): Srbija – Nemačka (20:10č)
Šesto kolo (5. avgust): Mađarska – Srbija (18:40č)

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.