Keel Kup u Beloj Crkvi

Keel kup yajednicka

Posle prvog izdanja Keel kupa na Srebrnom jezeru u julu, avgustovski turnir bice održan na drugoj obali Dunava u Beloj Crkvi uz podršku Vaterpolo kluba Jezero i sponzora turnira, firme Ana farm iz Pirota. Novi vikend dinamičnog vaterpola 4 protiv 4 biće održan 15. i 16. avgusta uz planirano učešće osam seniorskih ekipa.

Prvo izdanje osvojila je upravo ekipa iz Bele Crkve, a ukupan utisak bio je odličan zbog čega su pobednici nakon uručenja nagrada odmah ponudili domaćinsto za sledeće takmičenje.

Keel kup nagrade

Skraćena letnja verzija vaterpola sa tri igrača u polju i golmanom na terenu od 18 metara, otvara mogućnost za učešće svih ljubitelja i znalaca raspoloženih da odmere znanje i snagu.

Bela Crkva je poznata vaterpolo sredina pa domaćini iz kluba Jezero, koji imaju iskustva u organizaciji takmičenja, najavlju zapaženu posetu, a spremaju i nekoliko domaćih timova koji će pokušati da sačuvaju trofej u Beloj Crkvi.

akcija Keel kup

Proizvođač opreme za vaterpolo Keel i u drugom izdanju obradovaće pobednike nagradama, a prijavljivanje ekipa je već počelo i trajaće do 1. avgusta.

Vikend dobrog vaterpola i zabave mogu sebi priuštiti svi koji su zainteresovani, i mogu da okupe ekipu od pet članova. Kotizacija za učešće na turniru je 2.500 dinara po timu.

Sve zainteresovane ekipe mogu se obratiti na telefon + 381 62 22 60 35.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.