Početna » Slajder » Predstavljamo vaterpolo škole Srbije – VK Požarevac

Predstavljamo vaterpolo škole Srbije – VK Požarevac

vaterpolo-skola-pozarevac

Vaterpolo vesti su najposećeniji vaterpolo portal u regionu, a dnevno nas poseti više od 2000 čitalaca. Trudimo se da pratimo sva vaterpolo događanja i takmičenja, a mlađe kategorije su jedan od važnijih segmenata našeg sajta. U cilju promocije ovog sporta i pomoći entuzijastima i klubovima u manjim vaterpolo sredinama, Vaterpolo vesti će u narednom periodu, dva puta nedeljno, predstavljati vaterpolo škole u našoj zemlji.

Na početku akcije predstavićemo Vaterpolo klub Požarevac, koji trenutno okuplja oko 100 mališana i koji je redovan učesnik svih takmičenja za mlađe kategorije.

Treninzi se u letnjem periodu, od 1. juna do 1. septembra, odvijaju u Požarevcu na gradskom bazenu, u Kostolcu na kupalištu Topoljar, kao i u Velikom Gradištu na Srebrnom jezeru. U zimskom periodu treninzi će se održavati u zatvorenim bazenima u Pančevu ili Beogradu. Trenira se svakog radnog dana, a vikendom se igraju trening utakmice, koje su prilagođene uzrasnim kategorijama.
pvss-vaterpolo-skola-pozarevac-2

Treneri su Tomica Stojanović, Milan Stanković, Vladimir Živadinović, Nenad Maslać i Boris Komatina, a za upis u vaterpolo školu mogu da se prijave dečaci i devojčice od 7 do 19 godina.

Pored vaterpolo škole, tu je i plivačka sekcija, gde mališani mogu usavršavati stilove plivanja. Požarevac se i tu može pohvatiti uspešnim takmičarima, a izdvojili bi mladu Milju Milošević, koja je za kratko vreme na plivačkim mitinzima osvajala prva i druga mesta u svojoj kategoriji. Sa mališanima rade diplomirani treneri i profesori fizikog vaspitanja.

Svi zainteresovani mogu da se jave predsedniku kluba, Tomici Stojanoviću (064/1234-166), kao i generalnom sekretaru Milošu Živanoviću (069/752-276).

Ukoliko želite da predstavimo i vaterpolo školu vašeg kluba javite nam se na mejl kontakt@vaterpolovesti.com ili na fejsbuk profil.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.