Početna » Slajder » Predstavljamo vaterpolo škole Srbije – VK Jezero

Predstavljamo vaterpolo škole Srbije – VK Jezero

pvss-vk-jezero

Posle kraće pauze, portal Vaterpolo vesti nastavlja sa akcijom „Predstavljamo vaterpolo škole Srbije“, a na redu je škola Vaterpolo kluba Jezero iz Bele Crkve.

Klub postoji više od 60 godina, a pre je postojala i škola umetničkog skakanja sa skakaonice i škola plivanja, koja pre nekoliko godina prestala sa radom.

U mlađim kategorijama vaterpolo kluba ima oko 100 vaterpolista, koji su podeljeni u tri kategorije. Tu je oko 50 vaterpolista rođenih od 2000. do 2004. godine, a 50-ak ih ima i u kategoriji rođenih posle 2004. U klubu ima i 30-ak neplivača. Tu je naravno i prvi tim, koji se takmiči u Drugoj ligi Srbije. Treneri za mlađe kategorije su Dragan Milojević, Boris Stojanović, Dušan Talaja i Miodrag Ivanović.

pvss-vk-jezero2

Trenira se na glavnom jezeru, gde je posebno ograđen teren. Treninzi se preko leta održavaju šest puta nedeljno, pre i posle podne, a preko zime se jednom nedeljno ide u Pančevo, koje je udaljeno oko 80 kilometara. U klubu se nadaju da će Bela Crkva uskoro dobiti bazen, a već postoji projekat i u planu je da se to završi u naredne dve godine.

U klubu ima i 10-ak devojčica, a u planu je da se od sledeće sezone oformi i ženski vaterpolo klub.

Upis novih članova koji imaju od 3 do 18 godina vrši se svakodnevno a zainteresovani mogu da se jave treneru Draganu Milojeviću na broj 064/404-95-67.

Ukoliko želite da predstavimo i vaterpolo školu vašeg kluba javite nam se na mejl kontakt@vaterpolovesti.com ili na fejsbuk profil.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.