Početna » Slajder » Skupština VSS ostala bez kvoruma

Skupština VSS ostala bez kvoruma

vss-logo

Skupština VS Srbije danas je na polovini dnevnog reda prekinula zasedanje zbog nedostatka kvoruma. Posle usvajanja izveštaja o radu saveza, kancelarije, Nadzornog odbora, stručnog saveta, finansijskog plana i plana aktivnosti za 2015. predsednik Skupštine Živa Cvjetićanin je dao petominutnu pauzu.

Pre nastavka sednice izvršeno je ponovo brojanje prisutbnih delegata i tada je ustanovljeno da umesto 26 od 49 koliko je bilo na početku sednice, u sali ostala 23 predstavnika kluba što je automatski prouzrokovalo prekid sednice.

Trebalo je još razgovarati o novom Statutu, odluci kojom se priznaju dugovanja prema igračima i trenerima, trebalo je proglasiti Vojina Putnikovića za najboljeg sudiju i dodeliti prznanja Partizanu, Vojvodini i Crvenoj zvezdi za najmasovniju aktivnost u protkeloj sezoni.

Predsednik Krivokapić je podnoseći izveštaj konstatovao da je savez u teškim uslovima ostvario izvanredne takmičarske rezultate. Istakao je jedinstvenost Upravnog odbora, činjenicu da je VSS odlikovan Sretenjskim ordenom drugog stepena zasluga za Srbiju, da je obinjen veliki broj gradova i razgovarano sa lokalnom samoupravom kao i da su omogućeni uslovi za rad reprezentacije… Takođe, Krivokapić je pomenuo da je savez u svojim granicama maksimalno pomagao klubovima, da je sa strane  obezbeđeno u novcu i opremi 51 milion dinara i da je godina završena pozitivno sa prihodom od 3,8 miloiona dinara.

Izvor: waterpoloserbia.org

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.