Početna » Domaća takmičenja » Stari Grad dočekuje Partizan i slavi jubilej

Stari Grad dočekuje Partizan i slavi jubilej

stari-grad-grb

U subotu se igraju prvi mečevi četvrtfinala plej-ofa Prve A lige Srbije. Vaterpolisti Starog Grada od 11 časova i 30 minuta na bazenu SC „Milan Gale Muškatirović“ na Dorćolu dočekaće Partizan Rajfajzen, ali će i proslaviti jubilej – 10 godina od osnivanja kluba. Stari Grad će posle utakmice ugostiti vaterpoliste sa Banjice na svečanom koktelu u restoranu Sportskog centra.

Vaterpolo klub Stari grad osnovan je 11.04.2005. godine. Iste godine klub je postao redovan član Vaterpolo saveza Srbije i Crne Gore (VSSCG) i Vaterpolo saveza Beograda (VSB). U sezoni 2005/2006 se takmičio u srpskoj ligi. Po zatvaranju sportsko – rekreativnog centra „Milan Gale Muškatirović“ (nekadašnji 25. Maj) klub prestaje sa radom i izlazi iz članstva.

Posle duže pauze, ponovo je aktiviran od aprila 2012. godine, a svoju delatnost u sportu obavlja na bazenu sportsko rekreativnog centra „Milan Gale Muškatirović“. Dana 26.11.2012. godine Upravni odbor Vaterpolo saveza Srbije jednoglasno je doneo odluku o prijemu Kluba u redovno članstvo. (Izvor: waterpolostarigrad.rs)

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.