Početna » Slajder » Vaterpolo srce na terenu !

Vaterpolo srce na terenu !

srce_na_teren_1
(foto: waterpoloserbia.org)

 

Vaterpolo je otvorio akciju “Srce na teren“ uz učešće mnogih sadašnjih i bivših zvezda sporta, kao i javnih ličosti. Podršku akciji Vaterpolo saveza Srbije i medijske kuće B92 pružilo je i više od 500 gledalaca koji su bili na tribinama bazena Tašmajdan na čijem ulazu su priložili novčanu pomoć za stanovništvo poplavljenih područija u Srbiji. Reviju vaterpola otvorili su Partizan i Radnički odigravši dve četvrtine zanimljivog i kvalitetnog vaterpola, koji će obema ekipama poslužiti kao priprema za F6 u Barseloni koji počinje u četvrtak. Poziv organizatora bio je da rezultat u svakom trenutku bude 1003 što je i broj na koji se putem SMS poruke može donirati pomoć ugroženima. Nakon učesnika završnice Lige šampiona u bazenu su bile devojke Taša i Crvene zvezde, a rezultat opet isti : 1003. Potom je usledio zabavni deo u kome su poznate ličnosti imale priliku da sa pet metara savladaju legendarnog golmana Aleksandra Šoštara. U tom izazovu najbolje se snašao rukometaš Vlada Mandić, solidni su bili glumac Milan Kalinić i muzičar Igor Lazić , dok su manje sreće imali bivši rukometaš Predrag Peruničić i glumac Tihomir Arsić. Program je završen revijalnom utakmicom između selekcije Srbije, i aktuelnih šampiona Crvene zvezde, a taj duel između ostalog obeležio je i povratak najboljeg strelca svih vremena Aleksandra Šapića koji je pokazao da je u dobroj formi. 

 

(foto:waterpoloserbia.org)
(foto:waterpoloserbia.org)

 

U slekciji Srbije našli su se osim Šapića i Lazić, Mandić i glumac Zoran Cvijanović koji su imali priliku da osete deo atmosfere u samom bazenu među asovima vaterpola, dok je za Zvezdu igrao Kalinić uspevši čak i da se upiše u strelce. Vladalo je dobro raspoloženje i težilo se atrakciji i lepim potezima. Među debitantima u Srbiji našao se i vaterpolsita Singidunuma Radomir Drašović, koji je prvi put nosio kapicu nacionalnog tima. Dobro raspoloženje i zabava pratili su čitavu akciju uz značajno prisustvo medija.

Akciju su podržali i druge javne ličnosti koje se nisu našle u bazenu, kao i ministar sporta i omladine i nekadašnj kapiten srpskog tima Vanja Udovičić. Utisak upotpunjuju reči  kapitena Radničkog i asa srpskog tima Filipa Filipovića.

“ Naša je velika želja da damo doprinos i pomognemo, ne samo dok se ne saniraju posledice poplava, već dokle god se ne podigne i popravi i poslednja oštećena kuća.  Potrebno je da svi pomognu i fizički i materijalno, i mislim da je ovo bila odlična prilika  da mi to učinimo. Nismo mogli da nađemo bolji način da dignemo formu za F6″, kazao je Filipović.

 

 

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace