Početna » Slajder » Šampioni i posetioci zajedno u Aleji trofeja !

Šampioni i posetioci zajedno u Aleji trofeja !

(Foto: waterpoloserbia.org)
(Foto: waterpoloserbia.org)

Srpski vaterpolo pretstavio je deo vrhunskih rezultata ostvarenih protekle decenije tokom vikenda u akciji “Aleja trofeja“ koju su zajednički organizovali Vaterpolo savez Srbije i marketinška kuća Vind komjunikejšn (Wind communication). U Tržnom centru Ušće, gde je manifestacija bila održana, posetioci su mogli tokom subote i nedelje da vide deo mnogobrojnih trofeja koje je srpski vaterpolo osvojio proteklih godina, a među peharima šampiona Evrope, osvajača Svetske lige, Svetskog kupa i drugima našao se i Orden Svetog Save. Pored trofeja u nedelju je mnogobrojna publika mogla da vidi i aktuelne reprezentativce Srbije koji se pripremaju za duel Svetske lige protiv Rusije u utorak u Kragujevcu. Odličan odziv publike, interesovanje i pozitivni komentari pokazali su da je akcija dobro osmišljena i da srpski vaterpolisti treba češće da se pretstave javnosti i van bazena.

Redakcija Vaterpolo vesti bila je među publikom i svedočila vrlo pozitivniim komentarima posetioca. Nekoliko devojaka zastalo je zainteresovano prolazeći pored “Aleje trofeja“ sa komentarom “Jao vaterpolisti“, dok je jedna majka ukazivala sinu na binu govoreći “ to su vaterpolisti, pravi šampioni“.

Šampioni su nakon zvaničnog dela programa u kome su govorili o osvojenim peharima još dugo delili autograme i slikali se sa zainteresovanom publikom, a novinari su imali prilike da čuju od igrača i selektora Dejana Savića kakvi su planovi za duel sa Rusijom, potom i Superfinale Svetske lige sredinom juna i vrhunac sezone Evropsko prvenstvo u Budimpešti gde brane titulu šampiona osvojenu pre dve godine u Ajndhovenu.

Akciju je pratio i konkurs za najbolju amatersku fotografiju sa vaterpola, na koji je stiglo više od 200 prijava. Nagrade je bilo ze četiri najbolje koje možete videti ovde. Pobednici su se na bini pridružili vaterpolsitima i primili nagrade, i tako uveličali lep događaj kakav je srpski vaterpolo zavredeo i mnogo ranije.

((Foto: waterpoloserbia.org) Dobitnici foto konkursa
((Foto: waterpoloserbia.org) Dobitnici foto konkursa

 

Među publikom je bilo i dečaka iz vaterpolo kluba Požarevac čiji je član bio među dobitnicima foto konkursa, bilo je i momčića iz Vaterpolo kluba Mladost iz Pančeva, a može se reći da je najveći deo zainteresovanih činio ženski deo populacije. Osmesi igrača i posetilaca, veliki broj novinara i dobra organizacija sigurno su ohrabrenje da se slične akcije nastave i u buduće.

 

 

 

 

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.