Početna » Transferi » Marko Janković se vratio u Šabac

Marko Janković se vratio u Šabac

Miodrag Mirović, trener VK Šabac
(Foto: facebook.com/vksabac)

Vaterpolo klub Šabac dobio je prvo pojačanje za novu sezonu.

Aktuelni šampion Srbije pojačao je Marko Janković, koji je u prošloj sezoni nosio kapicu Crvene zvezde, a u Beograd je stigao upravo iz Šapca. U šampionskoj sezoni je bio najbolji strelac ekipe sa 53 gola na 29 utakmica i predstavljaće veliko pojačanje za Šapčane, koji još uvek nemaju trenera.

Vaterpolista rođen 1998. godine je nastupao za Partizan do 2018. godine, kada je pojačao ekipu Miodraga Mirovića. U toj sezoni Šabac je osvojio duplu krunu, a povremeni reprezentativac Srbije je imao važnu ulogu. Ipak, prešao je u Crvenu zvezdu, za koju je postigao 22 pogotka na 11 mečeva u regionalnom takmičenju.

U Šapcu sam već proveo jednu sezonu i znam šta me čeka. Ta sezona je bila uspešna, uzeli smo duplu krunu. Ambicije su svakako iste, da se ponovi taj uspeh. Očekuje nas veoma uzbudljivo prvenstvo gde će sigurno četiri kluba konkurisati za pobednika, što nije bio slučaj u prethodnim sezonama, da ima toliko kvalitetnih timova. Ekipa još nije kompletirana, zadržana je okosnica od prošle godine i očekuju se još neki dolasci. Siguran sam da ćemo imati konkurentan tim za trofeje. Jedva čekam da počnem da treniram sa ekipom, za sad se ne zna kad će pripreme početi. Bez obzira na ovakvu situaciju, treniram individualno i sigurno ću dočekati spreman početak sezone – rekao je Janković za Vaterpolo vesti.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace