Početna » Domaća takmičenja » Problemi na Novom Beogradu: Gocić odstranio Mandića iz ekipe!

Problemi na Novom Beogradu: Gocić odstranio Mandića iz ekipe!

Gocic Mandic kzs
(Foto: VK Novi Beograd)

Posle poraza u polufinalu Premijer regionalne lige, trener Novog Beograda, Živko Gocić, odlučio je da odstrani iz ekipe kapitena ekipe, Dušana Mandića, prenosi Sport Klub.

Novi Beograd je sa velikim ambicijama ušao u novu sezonu, nadogradio je ekipu sa nekoliko zvučnih pojačanja, ali je već ostao bez dva trofeja. Posle poraza u finalu Kupa Srbije, gde je veliko iznenađenje napravila Crvena zvezda, Novi Beograd je pretrpeo poraz i na završnom turniru Premijer regionalne lige, gde je kao domaćin izgubio od Juga posle peteraca.

Gocić očigledno nije bio zadovoljan igrom Mandića, pa je odlučio da do daljnjeg ne računa na njegove usluge, a čelnici kluba su za Sport Klub potvrdili da trofejni srpski reprezentativac više nije kandidat za naredne izazove. On neće trenirati sa ostalim igračima, pa se iz toga može zaključiti da je Mandić suspendovan.

Vreme će pokazati da li je meč sa Jugom bio poslednji za Mandića u kapici Novog Beograda, ali je sigurno da ovakva situacija ne odgovara ni reprezentaciji Srbije, budući da su sezonu u januaru završili i Marko Radulović, koji je raskinuo saradnju sa Radničkim i prešao u Novi Beograd, odnosno Nemanja Vico, koji je zbog privatnih obaveza otputovao u Crnu Goru.

2 komentara

  • Gocić najbolje sam da uskoči u bazen ako mu niko ne odgovara. Nemoguće da su svi loši a da jedino on hoće nešto dobro da izvuče.

  • Manda je tipican primer inertnog superpotencijala sa supernaduvanom platom , koji misli da nema nikakvog razloga da bilo sta u svojoj igri, formi poboljsava ili oplemenjuje. Susta suprotnost je na primer Radomi Drasovic…

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.