Početna » Zanimljivosti » Zvezda se saopštenjem obratila Slobodanu Soru

Zvezda se saopštenjem obratila Slobodanu Soru

Radnicki Zvezda Premijer liga 2022
(Foto: kvkradnicki.com)

Vaterpolo klub Crvena zvezda je izdao saopštenje koje prenosimo u celini.

Radi objektivnog i istinitog informisanja sportske javnosti , a u kontekstu pominjanja Vaterpolo kluba Crvena zvezda na konferenciji za štampu VK Novi Beograd želimo da istaknemo sledeće.

Gospodin Slobodan Soro, direktor VK Novi Beograd, bivši srpski i brazilski reprezentativac, koji je nastupao na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine za reprezentaciju Brazila. Protiv reprezentacije Srbije, branio je boje Brazila kao da mu je to bila poslednja utakmica u životu. Inače gospodin je nosilac nacionalnog priznanja države Srbije, koju redovno prima svaki mesec kao dozivotno nacionalnu penziju.

Koliko znamo, gospodin je pre nekoliko godina bio u sporu sa Vaterpolo Savezom Srbije oko dugovanja koja su mu na kraju isplaćena. Toliko o njegovoj brizi za interes srpskog vaterpola.

Što se tiče finala Kupa Srbije u kojem je VK Crvena zvezda savladala VK Novi Beograd i osvojila prestižni trofej, želimo da istaknemo da je pobeda našeg kluba čista kao suza a o pomenutom sudijskom kriterijumu gde Crvenoj zvezdi nije priznat čist gol, nećemo ni da raspravljamo. Zamolili bismo gospodina Sora i VK Novi Beograd koji inače ima višestruko veći budžet nego Crvena zvezda da se narednim obraćanjima uzdrži od pominjanja VK Crvena zvezda.

Poželeli bismo vaterpolo klubu sa bazena 11. april puno sportskih uspeha u narednom periodu i da na desetogodišnjicu osvajanja Lige šampiona od strane VK Crvena zvezda obraduju sportsku javnost u Srbiji i podignu isti taj pehar, jer sa najvećim vaterpolo budžetom u Evropi to bi trebalo da bude realnost.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.