Početna » Slajder » Veterani Bečeja i juniori Austrije igrali za pomoć porodici Kapriš

Veterani Bečeja i juniori Austrije igrali za pomoć porodici Kapriš

Bazen Becej humanitarni mec
(Foto: facebook.com/komsijezakomsije)

Bečej je u subotu bio domaćin humanitarnog meča, u kojoj su veterani Bečeja igrali sa juniorskom reprezentacijom Austrije za pomoć porodici Kapriš. Nekadašnji vaterpolista a danas vaterpolo delegat, Zvezdan Kapriš, u noći između 6. i 7. decembra prošle godine u požaru koji je uništio porodični stan, izgubio je i suprugu.

Na utakmici se prikupljao dobrovoljni priloga za obnovu doma, a neformalno udruženje „Komšije za komšije” koje okuplja stanare naselja Sever Đurkić, pokrenulo je akciju prikupljanja pomoći, pa se novčana sredstva mogu uplatiti i direktno na račun Zvezdana Kapriša, na broj računa 325930060047283312, a sve dodatne informacije mogu dobiti pozivom na broj 064/4360-402.

Velika zahvalnost Plivačko – vaterpolo klubu Bečej koji organizuje ovu utakmicu, kao podršku svom prijatelju, nekadašnjem vaterpolisti Zvezdanu Kapriš – navode njegove udružene komšije iz naselja „Sever Đurkić“.

Oni su se komšiji među prvima našli u ovoj teškoj situaciji, pomogli su u čišćenju požarom uništenog stana, a potom su pokrenili humanitarne licitacije gde građana mogu da kupe usluge ili prozvoide po pristupačnim cenama.

Vaterpolo vesti WebShop

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner mornarska

Proizvodi

Proizvodi

  • Navijački duks Srbije Originalna cena je bila: 4,990.00 RSD.Trenutna cena je: 3,690.00 RSD.
  • Ženski kostim za vaterpolo i plivanje Keel Puzzle Kostim Keel Puzzle 4,390.00 RSD
  • Kupaće gaće za vaterpolo i plivanje Keel Knit Keel Knit Originalna cena je bila: 3,420.00 RSD.Trenutna cena je: 2,720.00 RSD.
  • Ranac vaterpolo reprezentacije Srbije Teget ranac Srbije Originalna cena je bila: 7,800.00 RSD.Trenutna cena je: 6,990.00 RSD.
  • Jungle Originalna cena je bila: 3,420.00 RSD.Trenutna cena je: 2,720.00 RSD.

Baner Srbija gace