Početna » Domaća takmičenja » Šampion Srbije počeo pripreme za novu sezonu

Šampion Srbije počeo pripreme za novu sezonu

Radnicki pripreme 2021
(Foto: kvkradnicki.com)

Aktuelni šampioni Srbije i Jadranske lige, vaterpolisti Radničkog, započeli su pripreme za novu sezonu tačno dva meseca pre njenog predviđenog početka.

Prvoj prozivci trenera Uroša Stevanovića nisu se odazvali igrači koji učestvuju na Olimpijskim igrama, kao ni sedmorica juniorskih reprezentativaca Srbije: Filip Milutinović, Bogdan Gavrilović, Nemanja Stanojević, Jovan Tanasijević, Luka Pljevančić, Stefan Branković i Marko Radulović, koji se upravo pod palicom ovog stručnjaka pripremaju za Svetsko prvenstvo u Pragu.

Započeli smo pripreme nekompletni i u takvom sastavu ćemo ostati do početka septembra, kada će se ekipi pridružiti svi igrači koji imaju reprezentativne obaveze. Kao i prošle godine, i ove je u planu odlazak u Atinu, na brušenje forme sa Vuljagmenijem, 13. septembra, dok nas prvenstveni okršaji očekuju početkom oktobra, a zatim i novi izazovi u Ligi šampiona – rekao je Uroš Stevanović, trener Radničkog.

Posle gostovanja u Dubrovniku, Nikšiću i Puli, u Kragujevac se vraća i juniorska reprezentacija Srbije, koja će tu ostati do odlaska na Svetsko prvenstvo, tako da će na bazenima SPD Radnički u narednih mesec dana biti veoma radno.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.