Početna » Zanimljivosti » STARI GRAD: Više od 100 mališana na prvom treningu besplatne škole plivanja i vaterpola

STARI GRAD: Više od 100 mališana na prvom treningu besplatne škole plivanja i vaterpola

(Foto: VK Stari Grad)

Pre nedelju dana na bazenu SRC „Milan Gale Muškatirović“ na Dorćolu održan je prvi javni čas besplatne škole plivanja i vaterpola za najmlađe stanovnike opštine Stari Grad, a na treningu se pojavilo više od 100 mališana. Sa idejom da se tokom letnjih meseci za decu uzrasta od 6 do 15 godina organizuje besplatan sportski sadržaj, članovi VK Dorćol i VK Stari Grad pokrenuli su inicijativu koju je gradska opština Stari grad prepoznala i podržala.

– Presrećan sam što je večeras 25. maj pun dece i što se veliki broj odazvao našem pozivu – izjavio je Radoslav Marijanović, predsednik GO Stari grad koji je najavio da će se i u budućnosti opština truditi da obezbedi najmlađima kvalitetan i besplatan sportski program.

Marko Miličković, predsednik vaterpolo kluba Dorćol i organizator projekta ponovio je da će besplatna škola vaterpola i plivanja za decu trajati od 21. juna do 1. septembra, a svi mališani koji žele da krenu stopama naših zlatnih delfina mogu da se i dalje prijave na broj telefona 066208282.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.