Početna » Slajder » Novi Beograd predstavio stručni štab, Šoštar sportski direktor

Novi Beograd predstavio stručni štab, Šoštar sportski direktor

Konferencija VK Novi Beograd
(Foto: VK Novi Beograd)

Vaterpolo klub Novi Beograd održao je krajem prošle nedelje konferenciju za medije, na kojoj je predstavio kompletan stručni štab, a takođe je bilo i govora o planovima kluba za buduću sezonu. Posle dugogodišnjeg rada u Partizanu, Aleksandar Šoštar je predstavljen kao novi sportski direktor VK Novi Beograd.

Zadovoljstvo mi je što sam u klubu VK Novi Beograd. Došao sam na poziv Aleksandra Šapića jer mislim da je ovo sredina koja ima dobru perspektivu. Uslovi u kojima trenira VK Novi Beograd su jako dobri, a mislim da su nam u Srbiji potrebni vaterpolo centri. Pojavili su se Kragujevac i Šabac, što itekako dopriosi srpskom vaterpolu. Kada je su pitanju Vladimir Vujasinović i Aleksandar Ćirić, mislim da na njih nema potrebe trošiti reči. Imao sam prilike sa njima da sarađujem i kao igrač, i nakon toga u drugim klubovima, i sve ono što treba da bude pokriveno, od mlađih kategorija pa do seniorskih, njihovim prisustvom u klubu je izvesno – rekao je sportski direktor VK Novi Beograd Aleksandar Šoštar.

Šef stručnog štaba Vladimir Vujasinović podsetio je da je VK Novi Beograd oformio prvi tim koji konkuriše, kako za domaće trofeje, tako i za takmičenja na evropskoj sceni.

Uskoro nas na bazenu 11. april očekuje i organizacija Evro kupa, i ponosni smo što ćemo predstavljati srpski vaterpolo i na evropskoj sceni. Osnovni klupski cilj je da formiramo jednu izuzetnu vaterpolo školu koja će, nadamo se, u bliskoj budućnosti stvarati vrhunske vaterpolo asove – rekao je Vujasinović.

Aleksandar Ćirić, pomoćni trener kluba, očekuje da će doprineti razvoju cele ekipe:

Za mene je ovo lepa prilika da radim kao trener u VK Novi Beograd, ekipi želim svu sreću u budućnosti i nadam se da ćemo zajedno napraviti dobar rezultatat – sumirao je Aleksandar Ćirić.

VK Novi Beograd sa ponosom može da se pohvali činjenicom da u svojim redovima ima najviše reprezentativaca, na čelu sa jednim od najvećih svetskih trenera Vladimirom Vujasinovićem, kao i sportskim direktorom Aleksandrom Šoštarom. Ove sezone VK Novi Beograd je prvi put u istoriji u prilici da se bori za titulu prvaka Srbije, bićemo i domaćin LEN kupa, i sa jasnim planovima i ambicijama idemo u novu sezonu, verujući da ćemo u bliskoj budućnosti postati trofejni klub za respekt.

Stručni štab VK Novi Beograd čine:

Goran Mandić – predsednik kluba
Đorđe Pejčić – član uprave zadužen za sportska pitanja
Šoštar Aleksandar – sportski direktor
Vujasinović Vladimir – šef stručnog štaba
Ćirić Aleksandar – pomoćni trener
Vasilovski Nenad – šef struke za mlađe kategorije
Janik Aleksandar – kondicioni trener
Durlević Stefan – trener golmana
Bakić Aleksandar – pomoćni trener

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace