Početna » Transferi » Bolović i Stamatov pojačali Nais, Mitrović u Zemunu

Bolović i Stamatov pojačali Nais, Mitrović u Zemunu

Marko Bolović
Marko Bolović (Foto: Facebook)

Za nešto više od tri nedelje počinje Super liga Srbije, u kojoj će igrati 10 najboljih klubova u zemlji. Biće odigrano 18 kola, a potom se igra plej-of, u kojem će nastupati osam ekipa. Ovo će svakako biti najinteresantnija sezona u poslednjih pet godina, pošto su se mnogi igrači vratili u zemlju i vodiće se velika borba za titulu šampiona, ali i za sam plasman u plej-of.

Klupu Naisa u junu je preuzeo Miloš Saković, bivši selektor Indonezije, a Nišlije su sada dobile i veliko pojačanje, pošto se u klub vratio 30-godišnji Marko Bolović, nekadašnji igrač nemačkog Hanovera i beogradskog Partizana, koji je prošlu sezonu proveo u Vojvodinu. Pored njega, u Nais je došao i Luka Stamatov, koji je ponikao u Crvenoj zvezdi.

Podsećamo, sa Naisom su još ranije ugovor produžili: Nemanja Šilj, Marko Pavičić, Petar Vujović, Mateja Đorđević, Milan Kovačević, Senja Stjepanović, Matija Milošević, Uroš Vasić, Igor Lazić i Tihomir Živić, dok su ekipu napustili Latinović, Ganić i Cvetković.

Prvo pojačanje dobio je Zemun, koji je prošle sezone prvi put nastupao u Regionalnoj A2 ligi. Zemunce je pojačao nekadašnji igrač Partizana i Crvene zvezde, Aleksandar Mitrović, koji je igrao i za Nais, Stari Grad i potom za holandski Šurman.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.