Početna » Zanimljivosti » Epidemiološka situacija odložila Keel Kup turnire u Odžacima i Čačku

Epidemiološka situacija odložila Keel Kup turnire u Odžacima i Čačku

Keel Kup u Beloj Crkvi
Keel Kup, Bela Crkva

Epidemiološka situacija u Srbiji odložila je još dva Keel Kup turnira.

Organizatori Keel Kupa saopštili su da će se turnir za juniore koji je bio zakazan za 25. jul u Odžacima, zbog nepogodne epidemiološke situacije u našoj zemlji odložiti za jedan od slobodnih vikenda u avgustu, a isto važi i za seniorski turnir u Čačku, koji je bio planiran za 1. avgust.

Direktor turnira, Nenad Tomić, istakao je da će se u Čačku igrati 15. avgusta, ako se do tada situacija normalizuje, a ovog leta su planirani i turniri u Beloj Crkvi, Banja Luci i Herceg Novom.

Jezero Manjaca
(Foto: rtrs.tv)

Izvestan je turnir u Banja Luci. Naši prijatelji iz VK Borac su već spremni na  jezeru Manjači i, verujte mi, dugo će se pamtiti prvi Keel Kup u Republici Srpskoj po mnogo čemu. Ipak, naglasio bih da u ovoj situaciji, gde se gube ljudski zivot, dok narod ne zna šta ga je snašlo i gde se zdravstveni radnici bore i rizikuju svoje, da bi spasili živote drugih, mi ne želimo da zanemarujemo to ili dodatno ugrozimo epidemiološku situaciju okupljanjima – rekao je Tomić i dodao:

Naravno, ako bude strogo zabranjeno, otkazaćemo sve turnire bez problema. Ukoliko dobijemo priliku, želimo da igramo i da to bude neki vid podrške zdravstvenim radnicima i obolelima od korona virusa. Ovo su teški dani za sve nas, ali mi prkos ne dozvoljava da odustanem, što i jeste moja poruka za sve – Nije kraj dok sudija ne svira.

Za turnir koji se od 7. do 9. avgusta igra u Beloj Crkvi, tradicionalnom domaćinu Keel Kupa, vlada ogromno interesovanje.

Jedva čekamo svi iz organizacije da ova dva turnira, koja imaju najveće šanse da se odigraju, u Beloj Crkvi i Banja Luci počnu, kao i oni u Čačku, Odžacima i Herceg Novom, za koje ostaje da se nadamo da će se odigrati.

Full Sails

FullSails daje vetar u leđa pobedniku

Jedan od sponzora Keel Kup turnira ovog leta je i FullSails, koji će pobedniku turnira kao specijalni nagradu dodeliti vaučer za jedrenje.

Za više informacija pogledajte www.fullsails.club, a za Keel Kup svoju ekipu možete prijaviti putem email adrese keelcup2020@gmail.com.

Oznake

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.