Početna » Transferi » Viktor Rašović sledeće sezone kod Ćirića u Francuskoj

Viktor Rašović sledeće sezone kod Ćirića u Francuskoj

Viktor Rašović, Pro Reko - Jug
(Foto: LEN / Deepbluemedia)

Viktor Rašović će sledeće sezone igrati u Francuskoj.

Posle Andrije Prlainovića, u Šampionatu Francuske naredne sezone će igrati i Viktor Rašović. Povremeni reprezentativac Srbije potpisao je ugovor sa francuskim Nojsi la Sekom, čiji trener će biti Stefan Ćirić. Nekadašnji igrač Beograda i Crvene zvezde u prethodne dve sezone radio je sa Živkom Gocićem u Solnoku, a pre toga je nastupao za špansku Barselonetu i Jug iz Dubrovnika. Sada će ponovo raditi sa srpskim trenerom i to ga raduje.

Dolazak u Francusku vidim kao novi izazov, šansu da još napredujem. Reč je o sve kvalitetnijem takmičenju, dosta se ulaže u vaterpolo, Olimpijske igre u ovom gradu su 2024. i sve je podređeno jačanju sporta. Mislim da sam napravio dobar izbor – kaže Rašoviž za Žurnal.

Tamo mi je bio trener Živko Gocić, a sada ću raditi pored Stefana Ćirića. Odličan stručnjak, sigurno željan daljeg napredovanja. Često smo sarađivali u reprezentaciji od 2010. godine, dakle od juniorske do seniorske selekcije. Sada će mi prvi put biti trener u klubu i zadovoljan sam zbog toga – zaključio je Rašović, koji će na pripremama reprezentacije ostati do kraja, kao i Prlainović.

Jedan komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.