Košarkaški klub uplatio VK Partizan 1.000.000 dinara

Banjica

(Foto: Blagoje Mitrašinović)

Vaterpolo klubu Partizan danas je stigla finansijska pomoć.

Naime, košarkaški klub Partizan je odlučio da pomogne crno-belim vaterpolistima, uplatio je klubu 1.000.000 dinara i pozvao ostale članove JSD Partizan da pomognu koliko mogu. Najtrofejniji srpski klub je već godinama u velikim finansijskim problemima, ali crno-belima to neće puno značiti ako se ne srede odnosi između uprave i igrača. Podsećamo da su pre nekoliko dana ispisnice dobili Nikola Radonjić, Filip Radojević, Nikola Radulović i Aleksandar Radanović, a više o tome čitajte ovde.

Vaterpolo klub Partizan, kao najtrofejniji kolektiv ne samo našeg sportskog društva, već cele Srbije, nalazi se u teškoj finansijskoj situaciji. Košarkaški klub, kao deo iste familije, želi da pomogne naslednicima slavnih asova koji su proneli slavu i crno-bele porodice i naše zemlje. U nadi da ćemo podstaći i ostale koji mogu da pomognu bastionu srpskog vaterpola, preuzimamo na sebe da obezbedimo mazut za zagrevanje bazena u protivvrednosti od milion dinara. Na taj način, želimo da našim vaterpolistima obezbedimo makar minimum osnovnih sredstava za neometano treniranje. Želja nam je da pomognemo i podstaknemo druge, a ne da se svrstavamo na bilo čiju stranu u sukobima, koji na žalost, potresaju jedan deo naše porodice, jer Partizan je iznad svih nas – navodi se u saopštenju na sajtu KK Partizan.

Aleksandar Šoštar se zahvalio na pomoći i izrazio nadu da će na isti način reagovati i FK Partizan.

Želim da iskažem najiskreniju i najdublju zahvalnost KK Partizan na ovakvom gestu. VK Partizan jesta naš najtrofejniji sportski kkolektiv i poznato je u kakvim se problemima nalazi svih ovih godina, a pogotovo poslednjih dana. Vama i Fudbalskom klubu ovakvi sukobi untar porodice nisu potrebni, i siguran sam da ćemo vrlo brzo, uz pomoć SD rešiti ovaj problem. Ova agonija mora da stane. Veliko hvala i Vama i funkcionerima FK, koji su i do sada pomagali VK, a siguran sam da će i ubuduće biti tako – istakao je u saopštenju Šoštar, koji se potpisao kao predsednik Vaterpolo kluba.

You may also like...

2 Responses

  1. mira kaže:

    Lepa , na prvom mestu moralna , podrka vaterpolistima Partizana . Ali , svako ko daje novac ima pravo da postavi pitanje zašto je Partizan tu , gde je sad ? I da treba da odu ljudi koji su ga doveli do pred ambis .
    Šta se čeka ? Mora se naći način da se kabadahija Rakas otera ! Rasteraće sve koji vrede ! Ko joj je obezbedio da može tako da se ponaša ? Odavno nisam videla takvo javno i beskrupulozno bahaćenje , em kao korbačem mlati po Partizanu, em laže narod . Neverovatno , šta joj se dopušta !

    • StaraGarda kaže:

      A da li smatrate da je Šoštar učinio nešto dobro za klub? Neka objasni gde je novac od dugogodišnjeg davanja pod zakup lokala na SC Banjica, iznajmljivanja termina bazena, a repovi dugovanja za struju, vodu odavno već dave klub iako termini za bazen nisu plaćani već je dugi niz godina korišten kao da je vlasništvo kluba. Krov prokišnjava, pločicu jednu nisu zalepili na bazenu godinama već, bazen i sam objekat je ruiniran još od vremena kada je Šole drmao u savezu i van njega. Da ne pominjemo dugovanja kluba prema bivšim igračima. I sad je neko drugi kriv za sve a on lepo izvukao svoje dupe, i grabi svim silama da se sutra ako uspe da skloni sadašnju upravu ponovo vrati na mesto svog zločina, i ponovo sisa krv finansijski iznemoglog kluba.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.