Početna » Transferi » Nebojša Toholj ponovo u Radničkom

Nebojša Toholj ponovo u Radničkom

(Foto: VK Radnički)

Radnički iz Kragujevca dobio je novo pojačanje.

Posle crnogorskog beka Sergeja Lobova, tim Uroša Stevanovića pojačao je bivši centar Radničkog, Vojvodine, Zvezde, Partizana i Šapca, Nebojša Toholj. Povremeni reprezentativac Srbije vratio se u Kragujevac posle tri sezone i predstavljaće značajno pojačanje, s obzirom da je prošle sezone sa ekipom Šapca osvojio duplu krunu.

Imao sam pregovore i oko ostanka u Šapcu, ali kada je pred kraj sezone usledio poziv od Radničkog, nisam se dvoumio. Želeo sam da se vratim, jer znam kako se radi u klubu, kakva je uprava i kakav je odnos prema igračima. Uroš Stevanović je veoma dobar trener, znam ga još iz mlađih selekcija, kao i iz mog dvogodišnjeg boravka u Radničkom. Ljudi u klubu, treneri, uprava i celokupan odnos prema meni i ostalim igračima, bili su razlog što sam se vratio – istakao je Toholj.

Sa iskusnim Nikolom Tomaševićem i juniorskom reprezentativcem Matejom Đorđevićem, Toholj će činiti respektabilan centarski trio Radničkog.

Ekipa se dosta promenila u odnosu na moj prethodni period u Kragujevcu, ali igrao sam sa većinom mlađih igrača koji su tada povremeno ulazili u prvi tim, kao i sa novim pojačanjima. Dobro ih poznajem i siguran sam da ću se lako uklopiti. Nadam se da ću kroz rad sa Urošem dosta napredovati i da ću se prikazati u što boljem svetlu – rekao je Toholj.

Kragujevčani su nastavili trend podizanja lestvice na viši nivo, pa će se ove sezone boriti na čak četiri fronta.

Očekujem da budemo konkurentni za oba domaća trofeja i mislim da uz veliki rad i trud možemo da dođemo do prvog mesta. Verujem da imamo šansu da se plasiramo u Regionalnu A1 ligu i da doguramo što dalje u LEN kupu. Mlada smo ekipa i mislim da možemo da napravimo mnogo toga – zaključio je Toholj.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.