Početna » Zanimljivosti » Savić i Ćuk promoteri Keel Kup turnira ovog leta

Savić i Ćuk promoteri Keel Kup turnira ovog leta

Keel Kup 2019
(Foto: Vaterpolo vesti)

Šesti po redu turnir u Bič vaterpolu, popularni Keel Cup, održaće se i ovog leta na glavnom jezeru u Beloj Crkvi od 2. do 4. avgusta.

Vaterpolisti do 17 godina drugu godinu u nizu će igrati u Odžacima 21. jula na Junior Keel Cup-u, a organizatori turnira su sa velikim zadovoljstvom objavili imena promotera ova dva turnira. Promoter Keel Cup #6 u Beloj Crkvi ove godine će biti selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Dejan Savić, dok Junior Keel Cup #2 u Odžacima promoviše nekadašnji vaterpolista, a sada predsednik VK Vojvodina, Marko Ćuk. Prijave su već otvorene!

Direktor turnira Keel Cup , Nenad Tomić rekao nam je da  ima puno razloga za zadovoljstvo trenutnim dešavanjima vezanim za Bič vaterpolo u Srbiji ali i svetu.

Bič vaterpolo u Srbiji se igra već pet godina , koliko organizujemo Keel Kup turnire. Uspeli smo na taj način da pozicioniramo Srbiju u svetu Bič vaterpola i zadržimo epitet vaterpolo nacije. Srbija nema more ali naša jezera i reke svojom lepotom, kao i verna srpska publika, su ono što nam omogućava da sa optimizmom gledamo na budućnost kada su međunarodna takmičenja u Bič vaterpolu u pitanju.

(Foto: Keel)

Tomić je dodao Dejan Savić predstavlja veliko pojačanje za Keel Kup turnir i da se očekuju gostujuće ekipe iz inostranstva.

Zvaničan promoter ove godine, selektor Dejan Savić dao nam je veliku podršku. Velika čast za nas iz organizacije i prava privilegija za sve igrače i učesnike turnira. Siguran sam da će upravo zbog ovakvog promotera ovaj turnir biti najposećeniji po broju ekipa koje će se prijaviti ali i broja posetilaca na glavnom jezeru Bele Crkve. Ekipe iz inostranstva već se interesuju i najavljuju dolazak.

Tomić se osvrnuo i na podršku koju Keel Cup dobija od Bele Crkve kao domaćina i objasnio zašto kompanije ulaze u trku za sponzorisanjem ovog jedinstvenog sportskog događaja.

Sjajna saradnja sa ljudima iz VK jezero, Nevenom Selakovićem i Opštinom Bela Crkva, koji spemaju brojna iznenađenja, garantuje svim učesnicima turnira tri nezaboravna dana u Beloj Crkvi. Visok nivo saradnje sa domaćinom omogućava da zajedno ugostimo sve na najvišem mogućem nivou. Čim se bude pokrenula neka vrsta Svetske lige, Bela Crkva ističe kandidaturu za domaćina – rekao je Tomić i dodao:

Tačno je da nas kontaktira sve više kompanija koje žele da budu deo Keel Kup turnira. Razlog je svakako ovogodišnji promoter, Dejan Savić, uz čije ime žele da se pojave, ali i sam BIč vaterpolo predstavlja komercijalni deo velikog vaterpola iz razloga velike atraktvinosti koju donosi vaterpolo 4 na 4. Drago mi da ljudi iz sveta biznisa  prepoznaju Bič vaterpolo kao jedinstvenu priliku za reklamiranje. Biće lepo videti koja će kompanija će na kraju uspeti da se pojavi uz ime Dejana Savića i Keel Kup.

Prijave su već otvorene, a kotizacija za turnir iznosi 1000 RSD po igraču. Ekipu možete prijaviti putem mejl adrese: keel.serbia@gmail.com a sve informacije možete dobiti na broj telefona 062/226035.

Oznake

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Zinzino

Proizvodi

Svetsko prvenstvo u Mađarskoj

Grupa A
SelekcijaUPNIGRB
Mađarska2200+184
Gruzija2101+32
Crna Gora2101-32
Brazil2002-180
Grupa B
SelekcijaUPNIGRB
Grčka2110+113
Hrvatska2110+43
Japan2101-102
Nemačka2002-50
Grupa C
SelekcijaUPNIGRB
Španija2200+434
Italija1100+182
Kanada1001-170
Južna Afrika2002-440
Grupa D
SelekcijaUPNIGRB
Srbija2200+54
SAD2101-52
Australija2101+92
Kazahstan2002-190