Početna » Transferi » ZVANIČNO: Nikša Dobud pojačao Pro Reko

ZVANIČNO: Nikša Dobud pojačao Pro Reko

Nikša Dobud
(Foto: Tonči Vlašić, dubrovacki.hr)

Vest koja je najavljena na početku sezone, sada je i zvanično potvrđena – Nikša Dobud je pojačao Pro Reko.

Pred početak sezone italijanski mediji objavili su informaciju da će se u aprilu 2019. godine Pro Reku priključiti hrvatski centar, Nikša Dobud, koji četiri godine nije igrao zbog suspenzije i dopinga. Ta vest sada je i zvanično potvrđena na sajtu trofejnog kluba. Iskusni 34-godišnji centar je potpisao za Pro Reko i pravo nastupa imaće za nešto manje od dva meseca, odnosno 13. aprila, kada se u Budimpešti sastaju Ferencvaroš i Pro Reko.

Dobud je sa Rudićem je osvojio zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. i na Evropskom prvenstvu u Zagrebu dve godine ranije. Sada će, posle četiri godine pauze, ponovo zaigrati i nema sumnje da će, ako bude spreman, biti od koristi Rudiću kao treći centar, pored Matea Aikardija i Džozefa Kajesa.

Zahvalan sam zbog prilike da igram za najbolji klub na svetu. Sada je na meni da se vratim u formu i potrudiću se da pomognem timu da ostvari ciljeve – rekao je Dobud.

Jedan komentar

  • Katastrofa!!! Pro Reko, klub takvog renomea, ne bi smeo da dozvoli da Dobud nakon četiri godine neigranja, udaranja srpskih igrača, stigne i igra uz Aikardija i Kajesa. Da li Reko planira da izbaci Filipovića ( Dobud je 2012. udario Filipovića , a ovaj mu uzvratio sa tri prsta)?!

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.