Početna » Zanimljivosti » Humanitarno crveno-belo veče u Novom Sadu

Humanitarno crveno-belo veče u Novom Sadu

Crveno-belo veče u Novom Sadu 2018.
(Foto: Kurir)

U Novom Sadu je u petak održana dobrotvorna manifestacija od nazivom „Crveno-belo veče“.

Kao i prošle godine, Vaterpolo klub Vojvodina i novosadski Crveni Krst organizovali su humanitarno veče, gde su gledaoci imali priliku da uživaju u revijalnim utakmicama svih selekcija vaterpolista i vaterpolistkinja Vojvodine, a ceo događaj imao humanitarni karakter jer je bilo organizovano prikupljanje poklona i slatkiša za socijano ugroženu decu iz Novog Sada. Tim povodom, ženska selekcija vaterpolo kluba nastavila je sa sakupljanjem dobrotvornih priloga.

Vaterpolo klub Vojvodina inače postoji preko 80 godina, i po rečima predsednika kluba Dragana Rešanovica, osnovni cilj je negovanje i razvijanje pravih vrednosti kroz bavljenje sportom i formiranje zdravih mladih ljudi, sportista i budućih šampiona ovog trofejnog sporta.

Posebnu draž ovom sportskom okupljanju doprinelo je i učešće igrača koji su ponikli u ovom klubu, a učestvovali su u reprezentativnim selekcijama, na čelu sa istinskim zvezdama ovog sporta i osvajačima zlatne olimpijske medalje Branislava Mitrovića, Duška i Gojka Pijetlovića i Miloša Ćuka, čime su svi mladi ljubiteji vaterpola bili oduševljeni.

Uvek je lepo okupiti se na mestu gde smo počeli i naučili naše prve vaterpolo korake i družiti se sa mladima koji treba jednog dana da nas naslede, pogotovo na događajima humanitarnog karaktera. Drago nam je da ih naši uspesi motivišu na treniranje i dalji rad, a i mi uvek dobijamo dodatnu stimulaciju za rad kada vidimo koliko to drugima znači – kaže golman seniorske reprezentacije Srbije Branislav Mitrović za Kurir.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace