Početna » Domaća takmičenja » Zrenjanin spreman za finalni turnir Kupa Srbije

Zrenjanin spreman za finalni turnir Kupa Srbije

Vaterpolo Kup Srbije 2018
(Foto: waterpoloserbia.org)

U subotu i nedelju u Zrenjaninu se igra finalni turnir Kupa Srbije.

Tim povodom, u prostorijama Vaterpolo saveza Srbije održana je konferencija za novinare, na kojoj su govorili gradonačelnik Zrenjanina, Čedomir Janjić i predsednik kluba Proleter, Dragoljub Bjeloglav. Njihovi domaćini su bili predsednik Vaterpolo saveza Srbije Viktor Jelenić i generalni sekretar Nemanja Marijan. Na završnom turniru Kupa igraće Partizan, Šabac, Nais i Radnički.

Čast nam je da je Zrenjanin organizator velikog dogadjaja u trofejnom sportu. Imamo sjajna iskustva iz dva susreta reprezentacije u našem gradu i siguran sam da će i sada biti tako. Očekujem da će posle ove priredbe i naš Proleter još brže krenuti napred – rekao je Čedomir Janjić.

Novi predsednik Proletera Dragoljub Bjeloglav je istakao:

Krenuli smo od početka sa željom da u dogledno vreme postanemo „A“ ligaši. Za naše članove će prisustvo ovom turniru mnogo da znači . Igra se dugo vaterpolo u Zrenjaninu, poslednjih godina nismo bili baš kvalitetni ali je sada drugačije.

Predsednik saveza Viktor Jelenić se zahvalio predstavnicima Zrenjanina:

Pomoć je velika, na najbolji način se vidi naša saradnja sa lokalnom samopravom. Tako će biti i u drugim mestima. Ovo je i pomoć klubovima što smo obećali. A što se finala tiče neka pobedi bolji.

I Nemanja Marijan je govorio u sličnom tomu istakavši:

U subotu u 19:45 igraju Nais i Radnički, a u 21:30 Partizan i Šabac. Dan kasnije je finale u 20. Cene ulaznica su popularne i koštaju 200 dinara.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace