Partizan: Hoće da nas ugase, EPS nam okrenuo leđa, Mirko Bradajić priveden na informativni razgovor

Trofeji VK Partizan

(Foto: Blagoje Mitrašinović)

Posle konferencije predsednika Opštine Voždovac, na društvenim mrežama se oglasio i Partizan.

Predsednik Opštine Voždovca, Aleksandar Savić, na konferenciji je predstavio svu dokumentaciju u vezi sa vlasništvom i korišćenjem prostora na Sportskom centru Banjica, sa jasnom porukom da taj sportski objekat sa bazenima koje decenijama. Crno-beli su odmah odgovorili, a kasnije su u toku dana objavili i da je na informativni razgovor priveden direktor kluba, Mirko Bradajić, kao i da je stigao nalog za obustavu isporuke električne energije.

Savić je na konferenciji dodao da nijednog trenutka namera Opštine nije bila da ugasi, uguši ili izbaci VK Partizan iz Sportskog centra i da je čelnicima Partizana nudio sve termine za treninge, utakmice i školu i odlučno negirao tvrdnje iz Partizana da Opština Voždovac nikada nije imala veze sa Sportskim centrom „Banjica“.

Crno-beli su na zvaničnom tviter profilu objavili da se izuzetno raduju konferenciji, koja će biti održana u ponedeljak od 14 sati, jer će tada odgovoriti na sva pitanja i poručiti da Savić više neće biti predsednik te Opštine, zbog niza neistina.

Redom su iz Partizana objavljivali:

Kao činjenice se konstantno iznose stvari koje su i dalje PREDMET SUDSKOG SPORA i u nadležnosti su suda. Na taj način se vrši tendenciozna obmana javnosti koja za cilj ima preuzimanje svih prihoda kluba a samim tim i njegovo uništenje.

U ovom slučaju „dobra namera“ koja se stalno pominje postoji samo zbog gneva javnosti kog su predstavnici opštine Voždovac vrlo svesni a njihova želja je da uništenje VK Partizan prođe što manje zapaženo u javnosti jer je to jedino što njih brine.

Iako su protivnici VK Partizan sebi dali za pravo da unapred odlučuju u ime suda i nadležnih organa, rukovodstvo kluba i tim advokata koji zastupa interese Partizana je uvereno u apsolutnu pobedu u ovom sporu.

VK Partizan je sportska organizacija sa najboljim rezultatima srpskog sporta koja je na silu uvučena u igru koja je sve samo ne sportska. Konstantni napadi nisu više u bazenu, ali klub će kao i svakom svom protivniku do sada pokazati ko je ŠAMPION!

Priveden Mirko Bradajić

Mirko Bradajić je danas primoran da sedne u svoj automobil sa policajcem u uniformi do MUP-a Voždovac da bi dao izjavu. Na taj način je lišen slobode tako što je pod pretnjom primene sredstava prinude primoran da uđe u službeno vozilo. Na taj način je lišen slobode i time je on faktički uhapšen a na to nadležni nisu imali pravo i to je klasično prekoračenje službene dužnosti.

Da li postoji iko ko može da kaže da je sve što se dešava VK Partizan slučajnost i da ovo nisu organizovani napadi u cilju gašenja najtrofejnijeg srpskog kluba? Da li će DRŽAVA stati protiv bezumlja koje se čini nekome je ko je najveći brend srpskog sporta?

You may also like...

4 Responses

 1. mile kaže:

  a zasto bi neko bio oslobodjen placanja elekyticne energije?

 2. ilke kaže:

  živela pomračena Srbija…!!!!!mom drugaru puno sreće.

 3. Пеца kaže:

  Што нисте објавили и вест и о саопштењу општине Вождовац са снимцима базена а не само оно што сад Партизан има да каже. Није базен у проблему од кад је ова власт дошла проблем постоји од раније. Ови су само одлучили да пресеку нешто што не штима већ дуго.

 4. ilke kaže:

  Mile sta mislis da li bi trebalo da bude oslobodjen jedan klub koji je sve osvojio ,gde trenira na stotine dece .gde se deca bave sportom i beze sa ulice ,gde se deca vaspitaju,spremaju za sportski i normalan zivot…ili neki baja koji zivi na Dedinju ili ima nekog u epsu ili je politicar itd.ajde iskreno mi odgovori.a takvih baja je danas mnogo.da ne pricam fabrike tipa. Azotara,Petrohemija itd .dokle cemo stititi ove koji imaju para i imace jos vise.sram bilo Jelenica i V.Udovicica za ovo,sta god da je u pitanju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.