Šoštar još četiri godine na čelu Partizana, Saša Ilić u UO

Skupština Vaterpolo kluba Partizan 2018

(Foto: waterpolopartizan.rs)

U petak je održana redovna Skupština Vaterpolo kluba Partizan.

Crno-beli su izdali saopštenje, u kojem se navodi da je za predsednika Upravnog odbora jednoglasno izabran Aleksandar Šoštar, koji će obavljati tu funkciju u narednom četvorogodišnjem mandatu. Takođe se navodi da je prisustvovalo 30 od 38 člasnova i da je za predsednika Skupštine izabran Zoran Avramović, a da će jedan od članova Upravnog odbora biti fudbaler Partizana, Saša Ilić.

Pored njega, tu su još: Dragan Bakvić, Slavica Cvetković, Dragan Lukić, Marko Pavkov, Dejan Bogunović, Branko Stamenković, Rade Dabetić i Mile Jovanović.

Za Predsednika Nadzornog odbora jednoglasno je izabran Pavao Vilović, a za članove Nadzornog odbora Jovan Vraneš i Maja Milašinović.

You may also like...

3 Responses

  1. mira kaže:

    Izgleda da u Partizanu treba uvesti prinudnu upravu ,da bi se spasio klub ? Čime je Šoštar zaslužio da bude izabran ? Klub na kolenima , Banjica se raspada , i to nije dovoljan razlog da se nešto promeni ? Izgleda da se radi o grupi ljudi koji su zacementirali pozicije , po cenu da sahrane klub ? Ako već tako misle i delaju , treba pročešljati njihov rad i zahvaliti im se ! Dokle više !

  2. Djordje kaže:

    Klub je ovim doveden do kraja. Nadam se da će se nešto dogoditibi da će Šoštar otići iz kluba. Nažalost kraj agonije se ne bazire. Tolike legende je klub iznedrio a niko u UO.

  3. ilke kaže:

    izgleda da je sve u najboljem redu…?!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.