Keel Kup se vraća u Belu Crkvu, prijave do 15. avgusta

Keel Kup 2016
(Foto: Keel)

U Beloj Crkvi će se od 17. do 19. avgusta održati jubilarni, peti Keel Kup.

Turnir u vaterpolu četiri na četiri, popularnom bič vaterpolu, održaće se na glavnom Belocrkvanskom jezeru. Očekuje se dolazak velikog broja ekipa i to je jedan od razloga što će turnir po prvi put trajati tri dana. Organizator turnira je kompanija Keel, zvanični tehnički sponzor vaterpolo reprezentacije Srbije, a turnir je podržalo i Wiener Städtische osiguranje.

Jedan od organizatora turnira, Nenad Tomić iz kompanije Keel, rekao je da je sve spremno kako bi ovaj turnir bio najbolji do sada.

Bič vaterpolo je u ekspanziji. Posle Junior Keel Kupa, koji je sredinom jula održan u Odžacima, sledi pravi spektakl u Beloj Crkvi. I pored termina koji se poklapa sa fajnal-forom Druge lige Srbije, očekujemo veliki broj prijavljenih ekipa, ali i još nekoliko lepih detalja koji će obeležiti peti turnir. U jezeru će biti golovi specijalno napravljeni po dimenzijama za bič vaterpolo, a u tome su nam mnogo pomogli naši prijatelji iz Wiener Städtische osiguranja – rekao je Tomić i dodao:

Veoma je značajno da se vaterpolo komercijalizuje kod nas i to je razlog više što me raduje da jedna tako velika kompanija prepozna bič vaterpolo turnire kao sjajnu platformu za marketing. Zahvalio bih se i Opštini Bela Crkva, koja je, kao i svake godine podržala turnir. Uslovi za organizaciju u ovom mestu su idealni za ovaj sport. Smeštaj je povoljan, svi koji žele preko nas da rezervišu mogu to da učine. Publika poseduje vaterpolo kulturu i uvek su pune tribine.

(Foto: Keel)

Predsednik Vaterpolo Saveza Vojvodine i domaćin turnira, Neven Selaković, istakao je da je veoma zadovoljan vaterpolo prilikama u Vojvodini, pre svega u Beloj Crkvi.

Ljubitelji vaterpola u Beloj Crkvi ove godine će zaista imati prilike da uživaju u vaterpolu. Osim što se naš klub Jezero bori za plasman na fajnal-for Druge lige i domaćinstva Keel Kupa, organizujemo ove godine i Kamp za igrače do 14 godina. Uspeli smo da povežemo sve jer će se i Kamp preklopiti sa turnirom u vaterpolu 4 na 4, tako da će i vaterpolisti sa Kampa biti u prilici da se oprobaju u bič vaterpolu. Znamo da su se mlađe kategorije kod nas već oprobale u ovoj kratkoj verziji vaterpola na Junior Keel Kupu u Odžacima, koji je bio zaista odlično organizovan. Mogu da zaključim da Belu Crkvu očekuje pravi vaterpolo praznik u avgustu, specijalno tog vikenda.

Prijave su otvorene do 15. avgusta, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem e-mail adrese: keel.serbia@gmail.com ili broja telefona: 062 226035.

Potrebno je da se pošalju sledeći podaci: Naziv ekipe i neka zanimljivost, imena i prezimena svih igrača i godine rođenja. Ekipa broji sedam članova, a kotizacija je 1000 dinara po igraču.

Oznake

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Super liga Srbije

 KlubUPNIB
Novi Beograd651016
Šabac650115
Radnički650115
Crvena zvezda641113
Vojvodina740312
Partizan63039
Nais72147
Zemun62137
Stari Grad70070
Banjica70070

Proizvodi