Srpske vaterpolistkinje tek večeras u Beogradu

Vaterpolistkinje na aerodromu

(Foto: Privatna arhiva)

Srpske vaterpolistkinje još uvek nisu stigle u Beograd.

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije, koj je zauzela deveto mesto na Evropskom prvenstvu u Barseloni, a poslednji duel odigrala je još pre šest dana, još uvek nije doputovala u Beograd, a dolazak se očekuje večeras oko 22 časa i 30 minuta. Problem je nastao u subotu na aerodromu u Minhenu, kada je jedna žena u šest sati ujutru protrčala pored kontrole, a za njom je navodno tragala nemačka policija.

Vaterpolistkinje na aerodromu

(Foto: Privatna arhiva)

Aerodrom je potom iz bezbednosnih razloga otkazao sve međunarodne letove tog dana. Let za Beograd bio je zakazan za subotu u 14 sati iz Minhena, ali avion na kraju nije poleteo. Dugo se čekalo alternativno rešenje, a naše vaterpolistkinje su bez obzira na umor na telefonima i lap topovima gledale finale i navijale za vaterpoliste, koji su postali šampioni Evrope.

Na kraju je tim lider Novica Teodosijević odlučio da se tim podeli u dve grupe, koje će vozom putovati do Berlina, odnosno Frankfurta. Putovanje vozom trajalo je danas do 19 sati, a devojke trenutno čekaju da polete avioni za Beograd i dolazak se očekuje oko 22 časa i 30 minuta.

Vaterpolistkinje na aerodromu

(Foto: Privatna arhiva)

Kompletan stručni štab ulaže velike napore da sve prođe u najboljem redu.

You may also like...

1 Response

  1. ilke kaže:

    lep provod boga mi…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.