Početna » Ženski vaterpolo » Vaterpolistkinje nastavljaju pripreme u Bečeju, na spisku 30 igračica

Vaterpolistkinje nastavljaju pripreme u Bečeju, na spisku 30 igračica

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije
(Foto: waterpoloserbia.org)

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije završila je pripreme u Zagrebu.

Srpske vaterpolistkinje boravile su tri dana u Hrvatskoj, gde su imale četiri treninga sa domaćim igračicama, koje će takođe učestvovati na Evropskom šampionatu u Barseloni. Za selekciju koju predvodi Dejan Jovović nema odmora, pošto već sutra putuje u Bečej na pripreme koje će trajati do 29. juna. Na spisku se nalazi 30 vaterpolistkinja iz pet klubova.

Bilo je baš dobro, zadovoljan sam. Mi smo sa Hrvatskom igrali krajem godine i sada je moglo da se vidi gde smo. Mislim da delujemo mnogo bolje nego što je to bilo u Novom Sadu – kaže v.d. selektora Dejan Jovović.

Na spisku za pripreme u Bečeju su: Mandić, Vuković, Jovetić, Prica, Švec, Avdić, Travar, Rončević (Vojvodina), Petrović, Miličević, Miladinović, Gluščević (Palilula), Mišković, Milovanović, Josifović, Novaković, Kaplarević, Rudić, Damnjanović, Ćorović, Lazić, Jakovljević, Pantović, Čegar, Vujović, Ilić (Crvena zvezda), Gašić, Lujić, Karličić (Taš 2000), Luka (Dunajvaroš).

Stručni štab: Jovović (selektor), Ivković i Balaša (treneri), Stojanović (tim lider i skauting), Međedović (trener za kondiciju i suvi trening), Bjedov (fizioterapeut).

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner Srbija gace

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace