Održana sednica Stručnog saveta, u planu seminari za trenere širom Srbije

Sednica stručnog saveta VSS

(Foto: waterpoloserbia.org)

U Beogradu je održana sednica Stručnog saveta kojoj je predsedavao predsednik Goran Rađenović.

Pored Miodraga Perišića i sekretara Gorana Čankovića, prisustvovali su selektor Dejan Savić, te Stefan Ćirić, Zoran Mijalkovski, Dejan Jovović i Dejan Perišić. Dogovoreno je da se 4. februara održi seminar za trenere na Fakultetu Union. U saradnji sa selektorom Dejanom Savićem treneri mlađih reprezentativnih selekcija Mijalkovski i Vasilevski će dostaviti predlog standardizacije tehničkih elemenata po takmičarskim kategorijama uz odluku da se standardizacija koriguje za ženski vaterpolo u saradnji sa selektorom Vladimirom Bajkovićem.

Stručni savet i Udruženje trenera će pripremiti i organizivati seminare za trenere mlađih kategorija po regionima, na jugu, u centralnoj Srbiji i Vojvodini. Biće tri nivoa predavanja, od vaterpolo škole do 12 godina, od 12 do 16 godina i od 16 godina do prvog tima.

You may also like...

2 Responses

  1. ilke kaže:

    .vaterpolo u Srbiji je potonuo.gledali ste kup.sta reci.ako su ih to treneri trenirali onda ne znam ko ce drzati seminare.ili je teorija jedno a praksa drugo.u Srbiji pogotovo.najtrofejniji sport a najlosije stoji.ministar bivsi vaterpolista…neka mu je na cast.,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.