VK ŠABAC: Vaterpolo savez izneo veliki broj neistina

VK Šabac

(Foto: Šabac)

Nastavlja se bura oko organizacija finalnog turnira Kupa Srbije, koji se igra u Bečeju. 

Vaterpolo klub Šabac poslao je portalu Vaterpolo vesti saopštenje koje je klub dostavio Vaterpolo savezu Srbije, odnosno Miloradu Krivokapiću i Nemanji Marijanu, 23. novembra ove godine. Šabac je prethodno objavio saopštenje, u kojem ne krije nezadovoljstvo zbog odluke VSS-a da se finalni turnir Kupa Srbije igra u Bečeju. Ubrzo zatim, 22. novembra, generalni sekretar Vaterpolo saveza, Nemanja Marijan, odgovorio je predsedniku Šapca, Nenadu Živanoviću, a taj dokument mogli ste da pročitate samo na našem sajtu.

Međutim, Šabac je odmah odgovorio, a u novom saopštenju klub je istakao da su čelnici VSS izneli veliki broj neistina i postavio je sedam pitanja.

Novo saopštenje VK Šabac možete da pročitate ovde.

You may also like...

3 Responses

  1. Pera kaže:

    Dragi Šapčani nije na meni da sudim prvo razliku između dva grada Bečeja i Šabca kada je naravno reč o vaterpolu. Prvi je pedesetogogodišnji član prve lige, šest puta prvak i osvajač KUP-a JUG i SCG i jednom osvajač KUP-a Evrope dok ste vi učesnik I lige Srbije. E pa sada treba tražiti razliku u interesovanju za ovaj sport u ova dva grada i kome dati prioritet za organizaciju. Koristiti ime bolesne žene za radi isterivanje neke pravde inače dugogodišnje reprezentativke JUG i Srbije je ako ne nisko ono sramotno O savezu i ljudima u njemu nemam reči sem da konstatujem da se iz ovih vaših prepiski (na žalost i vaših i njihovih) vidi gde nam je naš sport došao. Po meni ste ako je sve što sam čitao tačno trebali dobiti domaćinstvo a što niste to je već stvarno za analizu. Jedino što ja znam je da ne bi trebali da stavljate lične odnose pojedinca koji je od skora kod vas u klubu sa savezom što je upravo po meni i osnovna stvar u svemu ovome a to niko nije ovde spomenuo. Svakako vam želim uspeha u KUP-u kao i svim ostalim ekipama jer je to jedino što sport prepoznaje (barem u moje vreme) a isto tako želim i savezu da se malo preispita jer znaju oni da nije ovo jedina stvar koja se dešava u Smetaninoj . Pozdrav

  2. ilke kaže:

    ma da li je moguce da neko digne glas u ovoj jadnoj zemlji…pogledajte kvalitet klupskog vaterpola.deca se igraju u bazenu.nista vise.

  3. Vaterpolista kaže:

    svoje lice savez je pokazao i preko granica …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.