Početna » Sve vesti » Voda Diva uz vaterpoliste Srbije

Voda Diva uz vaterpoliste Srbije

Voda Diva sponzor VSS
(Foto: waterpoloserbia.org)

Voda DIVA novi je sponzor Vaterpolo saveza Srbije.

Saradnja je ozvaničena na dve godine, a ugovor o tehničkom sponzorstvu su potpisali Rajko Vlahović, vlasnik vode Diva i Nemanja Marijan, generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije.  Voda Diva je na našem tržištu od 2009. godine i ističe se vrhunskim kvalitetom. Fabrika DIVA u svet šalje vodu sa izvora Gusarevci koji se nalazi na 1400 metara nadmorske visine u okviru nacionalnog parka Durmitor

DIVA je voda izuzetnih prirodnih, fizičko-hemijskih, mikrobioloških i radioloških osobina, a garanciju visokog kvaliteta vode daje i vrhunska tehnologija flaširanja.  Na pitanje šta je ono što je vodu Diva opredelilo da za partnera izabere baš Vaterpolo savez Srbije, Rajko Vlahović je rekao:

Vrlo je prosto. Ono što nas je opredelilo na ovu saradnju staje u samo jednu rečenicu. Vaterpolo je naš najtofejniji sport. Mislim da ne može da postoji veći razlog od toga. Iskreno se nadam da ćemo u budućnosti zajedno da rastemo uz Vaterpolo savez Srbije i da ćemo zajedno sa njima postizati još bolje rezultate. Ne znam da li postoji još nešto što vaterpolisti već nisu osvojili i od takvih ljudi treba da se uči i sa takvim ljudima treba da radimo. Zato smo veoma srećni što smo postali partneri – rekao je Vlahović, a prenosi sajt VSS.

O značaju potpisivanja ovog ugovora za Vaterpolo savez Srbije Nemanja Marijan, generalni sekretar VSS je rekao:

Veliko nam je zadovoljstvo što je jedna tako uspešna kompanija kao što je voda DIVA pojačala naš sponzorski pul. Diva je svakako najkvalitetnija voda na našem tržištu, a oduvek sam smatrao da najbolji i najuspešniji treba da idu i da se drže zajedno. Vaterpolisti su najuspešniji sportisti Srbije i mislim da je zbog toga ova saradnja prirodan sled događaja. U ime Vaterpolo saveza Srbije mogu da kažem da ćemo sa naše strane učiniti sve da na najbolji mogući način promovišemo vodu Diva i našim uspesima doprinesemo popularizaciji tog brenda – zaključio je Marijan.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.