Početna » Slajder » WATER POLO BY THE SEA: Spektakl u Sidneju! (VIDEO)

WATER POLO BY THE SEA: Spektakl u Sidneju! (VIDEO)

Water Polo by the Sea
(Foto: facebook.com/WaterPoloByTheSea)

U spektakularnom ambijentu, u bazenu pored Bondi plaže u Sidneju, u četvrtak je odigran egzibicioni meč u okviru događaja Water Polo by the Sea. Utakmica je odigrana između reprezentacije Australije i All-star tima, za koji su ove godine nastupali i srpski vaterpolisti, Filip Filipović i Duško Pijetlović. Rezultat, koji je najmanje bitan, bio je 16:16.

Zanimljivo je bilo na početku, kada su igrači prilikom predstavljanja morali da se pridržavaju za ogradu zbog velikih talasa, a neki su završili i u vodi. Nešto kasnije u vodi je iz istog razloga bio i sudija, te je publika, koja je popunila tribine pored bazena, mogla da uživa u interesantnim detaljima.

Za All-star tim igrali su Duško Pijetlović i Filip Filipović, koji je imao problem sa zglobom. Njih dvojica su se već uputili ka Beogradu, pošto se u nedelju okuplja reprezentacija Srbije, pred susret sa Nemačkoj u Svetskoj ligi.

Događaj „Water Polo by the Sea“, pokrenuo je nekadašnji reprezentativac Australije, Tomas Valan, koji je četiri puta igrao na Olimpijskim igrama. Filipović je u Sidneju gostovao i pre dve godine, a istakao je da ima sjajnu saradnju sa Valanom i da podržava ovaj turnir.

 

Jedan komentar

  • 1975.- 76. sam sa bratom trenirao u istom ovom bazenu. bio je zapušten i nije imao ogradu! Par puta smo imali ovakvu situaciju , pa smo kasnije izbegavali da treniramo po ovakvom vremenu j, jer nijje strašno kad talas prelije bazen , mnogo je nezgodno kad se sva ta voda vraća iz bazena u okean!

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.