Početna » Slajder » VK Invictum vrši upis novih članova

VK Invictum vrši upis novih članova

Vaterpolo klub Invictum Sarajevo
(Foto: Šuško Berina)

Vaterpolo klub Invictum je novooformljeni klub iz Sarajeva koji broji 40 članova. Pokrenut je s namerom razvoja vaterpola kao sporta za mlade uzraste. Cilj je približavanje vodećim školama vaterpola kao i susedima koji imaju zapažene rezultate, te razvijenu tradiciju pomenutog sporta. Iako postoji tek šest meseci, VK Invictum je pokrenuo saradnju sa pojedinim domaćim klubovima kao što je VK Banja Luka, a postoji i saradnja sa inostranim klubovima zbog čega ljudi u klubu mogu da budu izuzetno zadovoljni.

Kako kažu, naročito se ponose odlaskom na vaterpolo turnir pod nazivom „Tomo“, koji se održava svake godine u Dubrovniku.

Izuzetna nam je čast što ćemo biti dio tako velikog turnira i igrati sa tako velikim klubovima – izjavio je glavni trener Enej Radan.

Takođe, Invictum je ostvario saradnju sa svetskim brendom „Keel“ i sa ponosom nosi marku šampiona, zlatnih olimpijaca. Invictum pomenutim aktivnostima želi da doprinese razvoju vaterpola u Bosni i Hercegovini i da u budućnosti bude sastavi deo svetske vaterpolo scene.

Ovaj vaterpolo klub nudi besplatan trening u mesecu februaru za sve nove članove, a za više informacija javite se na brojeve telefona 062/694-551 i 061/978-397.

Vaterpolo vesti WebShop

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Baner mornarska

Proizvodi

Proizvodi

Baner Srbija gace