Početna » Sve vesti » Najavljen vaterpolo kamp u Vrnjačkoj Banji

Najavljen vaterpolo kamp u Vrnjačkoj Banji

Konferencija za kamp Number one

U subotu je u Vrnjačkoj Banji održana konferencija za medije povodom najave kampa vodenih sportova „Number ONE“. Kamp će biti održan u julu i avgustu 2017. godine, u Vrnjačkoj Banji, a medijima su se na konferenciji obratili pomoćnik predsednika opštine, Dušan Stevanović, direktor Wind Sport-a, Nikola Rađen i direktor Sportskog centra Vrnjačka Banja, Dušan Radović.

Pomoćnik predsednika opštine izjavio je da mu je velika čast što su Nikola Rađen i njegova ekipa odlučila da se kamp održi u Vrnjačkoj Banji.

Vi ste naši prvi gosti što se vaterpola tiče, jako je bitno što će 500, 600, 700 dece doći i što će kamp da bude održan u našem mestu i da ćemo se mi kao domaćini maksimalno potruditi da obezbedimo uslove za vas i vaše goste, jer nam je velika čast da imamo goste kakve ste najavili, kompletna naša reprezantacija. Za Vrnjačku Banju je jako bitno što se kamp odigrava kod nas i što će mladi ljudi videti prednosti i turističku stranu naše Vrnjačke Banje.

Glavni kordinator kampa Nikola Rađen istakao je da se sportski turizam seli u Vrnjačku Banju i da se na obostrano zadovoljstvo organizuje kamp vodenih sportova na leto. Kamp obuhvata tri sporta u jednom, vaterpolo, plivanje i sinhorono plivanje.

Pozivam sve roditelje i decu da se pridruže i da deca plivaju sa šampionima. Pored vrhunskih trenera, kordinatora, celodnevne medicinske nege, imaćemo i goste kampa, moje saigrače, takođe klijente Wind Sport-a. Biće gosti Vrnjačke Banje i Number ONE kampa, a deca će imati priliku da se druže, plivaju i treniraju sa njima i da jednog dana imaju priliku da postanu šampioni. To je ideja ovog kampa. Približiti sport deci i naučiti ih pravim vrednostima. Sve informacije o kampu možete naći na našem sajtu www.numberone.rs.

Direktor Sportskog centra Vrnjačka Banja Dušan Radović naglasio je da Opština Vrnjačka Banja otvara ruke prema sportu i sportistima i da postoje tri projekta koja se realizuju u 2017. godini, a jedan od njih je Nacionalni vaterpolo centar. Bazeni koji su bili u Areni su implementirani u Banji. Sve te projekte je premijer najavio u svojoj završnoj konferenciji.

“Number one“ je kamp vodenih sportova za decu uzrasta od 07-16 godina koji će se održati u periodu od 15.07-12.08.2017. u četiri smene u trajanju od nedelju dana. Kamp će biti organizovan uz podršku onih koji su broj jedan u ovim sportovima. Pored Dejana Savića, najboljeg svetskog trenera, gosti kampa će biti i naši osvajači zlatnih medalja, naši olimpijci: Filip Filipović, Sava Ranđelović, Duško Pijetlović, Gojko Pijetlović, Bane Mitrović, Miloš Ćuk, Milan Aleksić i mnogi drugi.

2 komentara

  • Dobar dan,

    Do kada se deca mogu prijavit i kolika je cena? Kakvi su tacno termini smena?

    Hvala unapred

    Srdacni pozdrav

    Bojan Misic

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.