Početna » Nacionalna selekcija » Veliko interesovanje za spektakl na Tašmajdanu

Veliko interesovanje za spektakl na Tašmajdanu

(Foto: twitter.com/CrousillatUgo)

Oproštajni meč Živka Gocića i Slobodana Nikića od reprezentacije u kome će Srbija igrati protiv Tima sveta izazvao je veliko interesovanje, prenosi zvanični sajt Vaterpolo saveza Srbije. Za ovaj vaterpolo spektakl koji će se održati 23. decembra u 18 sati na Tašmajdanu vlada veliko interesovanje, a za samo par dana prodato je preko 700 ulaznica.

Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Evntima po ceni od 300 dinara, a odlukom rukovodstva Vaterpolo saveza Srbije sav prihod od prodaje ulaznica ide u humanitarne svrhe i biće usmeren za pomoć petogodišnjem Andreju Petroviću koji boluje od cerebralne paralize.

Nema sumnje da će tribine bazena na Tašu biti pune i da će Živko Gocić i Slobodan Nikić imati veličanstven oproštaj od nacionalnog tima kome su za 13 godina podarili ukupno 55 medalja i osvojili sve što se moglo osvojiti – sa ponosom kaže predsednik Vaterpolo saveza Srbije Milorad Krivokapić i dodaje:

Moram da naglasim da besplatnih karata nema, sve ulaznice se plaćaju iz prostog razloga jer sav prihod od prodaje ide u humanitarne svrhe. Želimo da sakupimo što više novca za pomoć malom Andreju Petroviću pa će i Vaterpolo savez Srbije za svoje goste platiti ulaznice. Takođe, kada su čuli da će prihod od ulaznica ići u humanitarne svrhe i Gocić i Nikić su insistirali da za svoje prijatelje i zvanice oni kupe karte, kao i ostali reprezentativci. U bazenu ćemo imati najveće zvezde svetskog vaterpola, cena ulaznice od 300 dinara je sasvim pristupačna, a s obzirom da tribine Taša mogu da prime 2.000 posetilaca siguran sam da će se tražiti karta više – rekao je Krivokapić.

Prvi čovek srpske kuće vaterpola istakao je da sve strukture Saveza vredno rade na organizaciji ovog događaja i da sve ide po planu:

Manifestacija pod nazivom Dani vaterpolo šampiona za nas ima veliku simboliku i značaj. Utakmici između Srbije i Tima sveta dan ranije će prethoditi i novogodišnji koktel kojim ćemo obeležiti više nego uspešnu 2016. godinu koja je na izmaku – zaključio je Krivokapić.

Dodaj komentar

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.