Početna » Nacionalna selekcija » Srbija kreće u pohod na Svetsku ligu, Savić odredio igrače za Rumuniju

Srbija kreće u pohod na Svetsku ligu, Savić odredio igrače za Rumuniju

(Foto: Nenad Negovanović, Olimpijski komitet Srbije)
(Foto: Nenad Negovanović, Olimpijski komitet Srbije)

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Dejan Savić, odredio je igrače za utakmicu prvog kola Svetske lige, u kojoj će se Srbija 15. novembra u Kragujevcu sastati sa Rumunijom. Na spisku se nalazi 14 igrača, a u odnosu na Olimpijske igre, nema Slobodana Nikića i Živka Gocića, koji su završili reprezentativnu karijeru, kao i Andrije Prlainovića, koji se oporavlja od mononukleoze. Njih će zameniti Nemanja Ubović, Gavril Subotić i braća Rašović, Strahinja i Viktor.

Na spisku su: Gojko Pijetlović, Branislav Mitrović, Dušan Mandić, Sava Ranđelović, Miloš Ćuk, Nemanja Ubović, Duško Pijetlović, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Filip Filipović, Viktor Rašović, Stefan Mitrović, Gavril Subotić i Strahinja Rašović.

– Okupićemo se dan ranije pre utakmice. Planirana su dva treninga, jedan u bazenu Zavoda za sport i medicinu sporta i drugi uveče u Kragujevcu – rekao je selektor Dejan Savić.

Utakmica 1. kola Svetske lige između Srbije i Rumunije igra se 15. novembra u Kragujevcu.

4 komentara

  • Konačno da vidim braću Rašoviće u reprezentaciji ! Nadam se da će sad postati stalni članovi , jer su to odavno zaslužili , kao odlični vaterpollisti , i kao mladi ljudi , koji mogu biti pravi primer omladini u svakoj vrlini . Srećno im bilo !

  • Slažem se za Rašoviće odlični mladi igrači. Isto tako treba forsirati i Subotića on će biti stašan igrač.
    Svakamo srećno momcima!

Klikni da ostaviš komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.